Wysłany: 21-04-2018, 17:42 szukam dobrego instruktora technicznego na kursy w lipcu
Witam
szukam dobrego, poleconego instruktora do kursow technicznych w lipcu z okolic krakowa\katowic. obecnie mam ok 120 nurkowan stopien rescu diver, deep diver, nitrox. przynajmniej 1-2 w tygodniu jestem w wodzie na 30-35m
No co ty, w okolicy Krakowa sa co najmniej trzy wraki , z czego jeden prawdziwy
anarchista [Usunięty]
Wysłany: 22-04-2018, 08:49
ziemia napisał/a:
Nurkowanie wrakowe w okolicy Krakowa? Polecam Pawła Porębę, ale to Jastarnia.
Mówisz o tym co umawia się że płaci za przechowanie sprzętu przez zimę, potem wpiera że miało być za darmo. Nawet tnie potrafi dogadać się z Kowalem czy Salą, żeby się wspierać.
pozdrawiam rc
[ Dodano: 22-04-2018, 08:51 ]
Pytający jest z PADI, to na początek wytarł by nim podłogę, przed swoimi nielicznymi kursantami.
Wysłany: 22-04-2018, 12:46 Re: szukam dobrego instruktora technicznego na kursy w lipcu
Matek87 napisał/a:
Witam
szukam dobrego, poleconego instruktora do kursow technicznych w lipcu z okolic krakowa\katowic. obecnie mam ok 120 nurkowan stopien rescu diver, deep diver, nitrox. przynajmniej 1-2 w tygodniu jestem w wodzie na 30-35m
Instruktor, który uczy a nie zalicza to Mariusz Zakrzewski z Gamma Divers w Olsztynie. Jeśli miejsce nie koniecznie jest istotne to polecam Mariusza. Nie idzie na skróty i solidnie daje wycisk na treningach. Teorię również trzeba zrozumieć a nie odbębnić. Pamiętam zadania trzepane do nocy ze względu na ograniczający nas czas. Manewry ze stejdżami nam się po nocach śniły. To był naprawdę solidny kurs.
Wysłany: 23-04-2018, 22:54
PawelF76 napisał/a:
Instruktor, który uczy a nie zalicza to Mariusz Zakrzewski z Gamma Divers w Olsztynie. Jeśli miejsce nie koniecznie jest istotne to polecam Mariusza. Nie idzie na skróty i solidnie daje wycisk na treningach. Teorię również trzeba zrozumieć a nie odbębnić. Pamiętam zadania trzepane do nocy ze względu na ograniczający nas czas. Manewry ze stejdżami nam się po nocach śniły. To był naprawdę solidny kurs.
A kto według ciebie zalicza a nie uczy ? Czy masz jakieś konkrety czy tylko wodę na młyn rzucasz. Nie lubię takiego gadania po próżnicy.
Pozdrawiam Jacek
Znam bardzo dobrze Mariusza Zakrzewskiego - nurkowałem z nim nie raz, zresztą za 3 dni lecimy razem na chorwackie wraki. Znam Adama Pawlika - robiłem u niego kurs ccr. jednego i drugiego moge smiało polecić. Oprócz tego zdecydowanie polecam Michała Czerminskiego z Redy.
Wszyscy oni są entuzjastami nurkowania, dużo nurkują dla siebie a nie tylko wtedy jak kursant zapłaci a to wg mnie najważniejsze. Jak z którymś z nich dogadasz się to wiedz o tym że po kursie będziesz miał z kim wyjeżdżać i nurkować a takie własnie wyjazdy dadzą ci więcej niż same szkolenie.
Polecam Instruktora Marcel Korkuś jeden z najbardziej doświadczonych instruktorów w Polsce. Rekordzista świata w nurkowaniu wysokogórskim, a także odkrywca najwyżej położonego jeziora w Polsce. Najlepszy instruktor nurkowania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko