Wysłany: 24-08-2022, 07:02 Nurkowanie bez strachu - książka
Cześć,
Przeglądając forum widziałem gdzieś że polecana była książka Nurkowanie bez strachu Moniki Rachimi. Podobno zawierała przydatne ćwiczenia i pomysły na poprawienie techniki nurkowanie a w szczególności zarządzania powietrzem (z czym ciągle walczę).
Może źle szukałem ale chyba w internetowych księgarniach już nie jest dostępna. Jest jakaś możliwość jeszcze kupna tej pozycji albo jeszcze lepiej ściągnięcia.
A tak w ogóle to czy uważacie że ta książka jest warta zachodu. Może od tego musiałbym zacząć...
pozdrawiam
Wysłany: 24-08-2022, 16:08
Zobacz sobie filmy na yt DAN polska - ostatni film o automatach lub inne o trymie, do tego InnerSpace Explorers wskaże ci drogę. Jak masz możliwość to się rozejrzyj za ekipą GUE - jeśli chodzi o technikę warto się od nich uczyć. Powo!
Wiek: 61 Dołączył: 24 Maj 2004 Posty: 3725 Skąd: Katowice
Wysłany: 28-08-2022, 09:36 Re: Nurkowanie bez strachu - książka
Endrju64 napisał/a:
polecana była książka Nurkowanie bez strachu Moniki Rachimi.
Rahimi. Ta książeczka została wydana w roku 2002 (Alma-Press), nakład jest wyczerpany. Czytałem to z dwadzieścia lat temu, mam na półce. Dla mnie nie jest warta "zachodu".
Ksiażka jest rzeczywiście trudno dostępna, ale warto sprawdzić antykwariaty. Uważam, że jest warta zachodu, zwłaszcza jeśli chcesz poprawić zarządzanie powietrzem podczas nurkowania.
o, widzę że temat się odgrzał po 2 latach
do ściągnięcia w .pdf też szukałem ale bez wiekszych rezultatów
Co prawda mój SAC spadł już do 14-15 ale nie zaszkodziłoby taka książeczke poczytać.
Szczególnie jak czytam że opinie co do "warta zachodu" są bardzo podzielone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko