Wysłany: 22-01-2005, 17:40 Zimowe spotkanie....
Wchodze sobie zdołowany po całym dniu nauki na forum, i pierwsze co widze: Zimowy Zjazd Nurasa!!!!!
I od razu mi siępolepszył humor przed sesja
Kurcze ale sie ciesze
kto wpadnie?? Sonny, yvette licze że się stawicie;]
Kurcze ale super,
Wy to umiecie poprawić humorek:DDDDDD
Wysłany: 27-01-2005, 11:32
No ja nie wiem...narazie przygotowuje sie do sesji i jak patrze na ilosc tego materialo to jakos watpie w siebie...a co do zjazdu...to sie zobaczy. bo jest jeszcze troche czasu...
Wysłany: 27-01-2005, 12:48
Sonny, ty nawet nie próbuj mi sie wykręcić:P
yvette [Usunięty]
Wysłany: 27-01-2005, 15:58
Cytat:
Sonny, yvette licze że się stawicie;]
Kurcze ale super,
Wy to umiecie poprawić humorek:DDDDDD
sasasa dzieki ;] jak tylko sie wyrobie to wbijam pokazemy jak sie trzeba bawic
tylko ze to jest miesiac przed moja matura- nie chodzi o to ze chcialabym cos wiecej umiec( ) tylko czy ja zdaze dojsc do siebie LOL ;]
a Sonnego jakos sie przekabaci ;] .....jakies tam sa na Niego sposoby sasasa
Wysłany: 27-01-2005, 17:02
Cytat:
Sonnego jakos sie przekabaci ;] .....jakies tam sa na Niego sposoby sasasa
Ja sie demoralizowac nie dam... ale jak Yvette mowie ze sie postara to i ja sie postaram, by sie pojawic, a plusem jest to ze nie mam tak daleko do tego miejsca docelowego...
Teraz trzeba bedzie pmyslec o jakims transporcie...i zeby 19, ani 20 nic nie bylo na uczelni...(jesli zalicze sesje oczywiscie...), bo to sa minusy studiowania zaocznie....
Ale spotkanko to fajne moze byc:
chyba ze ktos mnie nie lubi...
Wysłany: 27-01-2005, 21:44
Cytat:
Cytat:
Sonny napisał:
chyba ze ktos mnie nie lubi...
nie da sie Ciebie malolacie nie lubic
Jezu Viki... Nie wiem co powiedziec...moze to: To dobrze ze mnie lubisz, bo ja sie Ciebie boje...
Przemek umie robic kotlety - to dobrze radzi sobie chlopak w zyciu...ale Viki gdybys widziala jak ja zamawim jedzenie przez telefon to normlanie poezja smaku...
(Tak jestem nienormlany, ale akceptuje to w sobie i co wiecej, jest mi z tym dobrze )
Hehhehe hoho pokazy kulinarne się szykują
No to w takim czy innym razie chyba powinienem się pojawić. Zwłaszcza, że Sonny się wygadał że to siakoś niedaleko - co znaczy że i niedaleko ode mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko