Wysłany: 03-08-2005, 11:01 Dla tych co lubia dużo gadać przez telefon
Jeżeli lubicie dużo dzwonić i chcecie to robić za free ściągnijcie TO i dzwońcie ile dusza zapragnie. Jedyne ograniczenie to takie, że po 2 min. zrywa połączenie i trzeba ponownie dzwonić i nie można dzwonić na komórki. Po wpłacie 1 EU limit zostaje zdjęty.
Ściągajcie i testujcie Numer należy poprzedzić w przypadku Polski +48 i numerem kierunkowym
Wysłany: 04-08-2005, 00:08
Patent jest super, za darmo dzwonić można na numery stacjonarne. Na komóreczki koszt: 20,4 centóf euro Ciekawe jak długo będzie można dzwonić na stacjonarki za free.
Wiek: 50 Dołączył: 23 Mar 2004 Posty: 327 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 07-08-2005, 14:49
Program ściągłem ale nie moge się zarejestrować. Przy próbie rejestracji pojawia mi się komunikat:
"Sorry, due to an unknown error your registration request was denied"
Witaj Darku
wypasiona opcja... zaraz wytestuje ten programik... jak dziala tak jak mowisz to sporo zaoszczedze na telefonie Dzieki I Pozdrowka dla Ciebie
Wysłany: 29-11-2005, 15:34
Zupenie za free mozna dodzwonic sie na numery stacjonarne i rozmawiac przez 10 sek. Potem nastepuje rozlaczenie. Kiedys zrywane polaczenie nasteowalo po 60 sek. Byc moze zalozyli mi ogranicznik bo za duzo sępiłem z programu VoipBuster . Jezeli chodzi o jakosc polaczenia to moim zdaniem jest kozacka.
Ja szukałem ustrojstwa, z którego będzie umiała i chciała korzystać
moja żonka. I zrobiłem tak:
1. Net mam od Aster City.
2. Kupiłem bramka VOIP Linksys PAP2
3. Podłączyłem do tego normalny analogowy telefon
4. Założyłem konto w IPFON.pl, za 5 PLN rocznie mam numer miejski.
Używa się tego jak normalnego telefonu w systemie prepaid.
Na www jest cala konfiguracja i zestawienia rozmów.
Jako opcja fax, voice mail itp...
Na stacjonarne w Polsce place 9 gr/min, do USA 5gr/min.
Po 6 miesiącach używania jestem bardzo zadowolony
pzdr,
Jarek
ps. Probowałem tez z firma easycall.pl, ale cos nie dają sobie rady z konfiguracja
gateway'a. Słaba jakość glosy, wiec dałem sobie spokój.
Wysłany: 29-05-2006, 17:06
Kolejny darmowy telefon
VoipStunt - To komputerowy telefon wykozystujacy lacza internetowe. Pozwala na darmowe rozmowy z telefonami stacjonarnymi
z wielu panstw swiata! W tym rowniez poskie telefony stacjonarne! Rozmowy na komorki sa niestety platne.
nie mam stacjonarnego, używam Voipa do dzwonienia do innych, a moi znajomy też mają w T2, więc się zamyka w ramach jednego operatora i nie brałam numeru publicznego, chociaż ..... skoro miałbyś do mnie dzwonić ....... to trzeba będzie o tym pomyśleć
DarekS napisał/a:
zeby nie dzwonila za duza ilosc fanow
wiesz Dareczku, każda sława ma swoje blaski i cienie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko