Tylko dlaczego nie piszesz pod swoim stałym nickiem?
Zawsze byłem za totalną wolnością słowa na forach. Ale od kilku dni jestem zdania, że w regulaminie powinien znaleźc się braku przyzwolenia na wysyłanie takich wiadomości przez konta utworzone tylko i wyłącznie po to.
Wiadomośc tego typu, wysłana z anonimowego konta jest niewiarygodna i bezwartościowa.
Ostatnio zmieniony przez piotr_c 01-09-2010, 10:08, w całości zmieniany 1 raz
Dla mnie ten post też jest mało wiarygodny. Napisany przez osobę bez przedstawienia się nie opisujący sprawy.. To tak jak jakaś plotka „ja słyszałem to i tamto , ale nie pamiętam od kogo i o co chodziło”
Ja jestem odmiennego zdania o tym sprzedawcy. Miałem przyjemność kupować w tym sklepie, kontaktowałem się telefonicznie i mailowo, zawsze miło i rzeczowo.
Dodam tylko, że nie jestem udziałowcem, czy wspólnikiem tej firmy.
Ja osobiście robiłem u nich zakupy i nigdy mi się nie zdarzyło aby był jakiś problem. Zawsze dobry kontakt i konkretnie. Śmieszy mnie tworzenie konta aby walnąć paszkwila. Zaczyna się sezon na donosy
Ja też znam osobiscie Właściciela tego sklepu i wiem że to porządny Gość a nie jakaś szmata obgadujaca pod na szybko skleconym nickiem.
Wiem że Gościu przy wiekszych zamówieniach sam stara się zapewnic dobra cenę a nawet osobistą dostawę więc pewnie twój post jest takim rozpaczliwym krzykiem konkurencji z Płocka...
Maciej Wielowski
Dzień dobry.
A to ja jestem sprzedawcą w tym sklepie. Sprawa wyglądała tak: przez moment w czasie uzupełniania oferty pojawiła się cena przy artykule 1 zł, oczywiście jakiś "mądry" klient złożył zamówienie, a potem straszył sądem, że mu niechcę tego sprzedać za 1 zł. Dzwonił potem jakiś skrzat (wiek po głosie 16 lat), że zakłada sprawę, żę mnie będzie targał po sądach itp... Widać pewnie z kumple z Naszej Klasy tak mu doradzili. A mnie straszyć nikt nie będzie bo ja za stary jestem i za dobry człowiek. Ale jak ktoś się czuje oszukany to przepraszam i nadstawiam policzek. (niemogę obiecać, że nie oddam)
Wysłany: 01-09-2010, 13:30
Nie sądzę, żeby takie aferki robiła konkurencja Pana Jastrzębskiego. To są starsi i doświadczeni ludzie, a nie gnojki, więc tak jak napisał sam "jastrząb", to jakiś niezrównoważony małolat.
Osobiście również korzystam z usług Pana Jastrzębskiego i nie dam złego słowa powiedzieć.
Tomasz Grochowski
Ostatnio zmieniony przez Grotto8 01-09-2010, 13:31, w całości zmieniany 1 raz
DOKŁADNIE ! a co do konkurencji w Płocku, to w Płocku nie ma konkurencji w temacie nurkowania, bo nurkowanie jest za fajne by wprowadzać jakieś walki... Wszyscy się dobrze znają i w miarę możliwości współpracują. I proszę mi nie "Panować" i mówić po imieniu...
No niezrównowazony to on troche jest ale taki z niego małolat jak te dzieci z "Misia" co paszporty wydawały
Ostatnio zmieniony przez Miły Maciej 01-09-2010, 15:53, w całości zmieniany 1 raz
KSD [Usunięty]
Wysłany: 01-09-2010, 16:17
W sumie moderatorzy powinni od razu kasować tego typu posty w tematach jak ten, napisane przez kogos kto zalogował się na forum chwilę wcześniej. Jeśli ktos rzeczywiście ma jakiekolwiek szeroko pojęte reklamacje co do produktów lub usług, powinien wypowiadac się z własnego, dłużej użytkowanego konta na forum, tudzież podpisywac się pod postem imieniem i nazwiskiem.
To tak do wiadomości Lili. Z regulaminu sklepu,z ich strony.
"2.3. Zamieszczone na stronach sklepu ceny są jedynie zaproszeniem do składania ofert w rozumieniu art. 71 Kodeksu Cywilnego i nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu Cywilnego. Prezentowany katalog produktów nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu Kodeksu Cywilnego, a ma jedynie charakter informacyjny.|"
Myślę że warto czasem czytać regulaminy,szczególnie gdy chce się walczyć.Bo tak to wychodzi jedynie wielkie "G" i wstyd dla siebie samej na cale Forum,że o Płocku nie wspomnę...
Na marginesie,to my Forumowicze,najpierw się witamy ze wszystkimi,a potem mówimy,co nas boli.
W sumie moderatorzy powinni od razu kasować tego typu posty
Może i tak ale jak widać w tym przypadku nurasy nie pozwoliły zrobić sępa z jastrzębia. To napawa optymizmem a jednoczesnie sprawia że jesli takiej postawy jednoznacznej nie ma w przypadku pozostałych ostatnio "senasacji" z pod wody i z nad niej to może w tamtych przypadkach cos jest na rzeczy.
Koledze jastrzębowi jeszcze raz gratuluje tych pozytywów. Na dobra opinie pracuje sie lata a na złą pare kliknięć ale nie w tym przypadku.
Każdy ma prawo do swojej opinii … mój post jest komentarzem do mojej transakcji z Panem Jastrząb którego witam ze szczególna radością bo kontakt nam się niespodziewanie urwał…
Zadziwiające jest że według Waszych opinii tak „poczciwy człowiek” nie potrafił zachować resztek etyki biznesu i załatwić sprawy jak biznesmen który nie robi z buzi „cholewy” i szanuje klientów i ich czas a nie pojawia się na forum z jakąś bajką o skrzacie i transakcja za 1 zł !!!!!!!!!
Panie Jastrząb polecam popracować nad sobą i kulturą osobistą aby czasem mieć odwagę spojrzeć na siebie w lustrze i dobrze Pan wie o co chodzi… bo w życiu nie tylko „chajs” się liczy
Tak jak napisałam na początku mój post jest komentarzem do Naszej transakcji którą oceniam negatywnie możliwe że koledzy z branży mieli więcej szczęścia niż ja no bo w końcu z czegoś Pan jastrząb żyje ale z takim podejściem do biznesu nie wróże nic dobrego.
Jak to dobrze że są „Crazy” ludzie z „Bossem” na czele bo inaczej człowiek stracił by chęć do nurkowania i przebywania w tym środowisku które czytając niektóre Wasze wypowiedzi tworzą jakieś agresywne „bandziory” lub nurki ale „osiedlowe”. Przerażenie ogarnia że można ich spotkać na nurkowisku jak np. Pana - PawelW – dziś Pan mnie obraża a jutro na nurkowisku na jaki krok Pan się posunie ukradnie mi sprzęt czy pobije bo komar Pana w d… ugryzie ??
...Przerażenie ogarnia że można ich spotkać na nurkowisku jak np. Pana - PawelW – dziś Pan mnie obraża a jutro na nurkowisku na jaki krok Pan się posunie ukradnie mi sprzęt czy pobije bo komar Pana w d… ugryzie ??
Teraz to się poważnie wystraszyłem, spotkałem kiedyś tego ciemnego typa na Bałtyku, w te pędy idę do garażu sprzęt policzyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko