Wysłany: 20-09-2005, 13:24 Nowa cena na suchacze Bare?
Witam,
dzisiaj odwiedzilem stronke www.cnnemo.com (pewnie robie reklame) w kazdym razie jest tam suchacz taki jak ja mam tanszy o prawie 500 pln. wszystkie suchacze sa tam tansze od cen ktore znalem. nie wiem czy ten sklep ma tak tanio czy ceny sie tak zmienily, ale jezeli ktos na jesien chce kupic suchacza to chyba jest okazja.
Idąc za podanymi tam linkami okazuje się, że chodzi o stare wersje suchaczy (bez dodatkowej kieszeni na udzie i z grubymi, 7mm butami). Pewnie wyprzedaż
Wysłany: 20-09-2005, 18:24
Promocje suchaczy Bare ma jeden z polskich sklepow internetwoych, ale nie pamietam ktory...a jesli ktos jest chetny na znizki (nie duze, ale zawsze jakies) to prosze o kontkat na PW, albo GG
Dzieki za podpowiedzi bo od dluzszego czasu przymierzam sie do kupna suchacza i ucho mi sie wydluza na wszelkie wzmianki o znizkach i przecenach
Jesli chodzi o linka Whisky'ego to pokusilam sie nawet o telefon do tego sklepu i okazalo sie, ze nie klamali piszac o takiej przecenie (niebywałe)...
Promocja dotyczy skafandrow Bare z nowej kolekcji, modeli z wklejonymi szelkami i 4mm skreszowanymi butami. Podobno jest pełna rozmiarowka i moze w koncu cos bedzie na mnie pasowac
Promocje suchaczy Bare ma jeden z polskich sklepow internetwoych, ale nie pamietam ktory...a jesli ktos jest chetny na znizki (nie duze, ale zawsze jakies) to prosze o kontkat na PW, albo GG ;-)
Wysłany: 21-09-2005, 10:27
Borszczuk napisał/a:
Sonny napisał/a:
Promocje suchaczy Bare ma jeden z polskich sklepow internetwoych, ale nie pamietam ktory...a jesli ktos jest chetny na znizki (nie duze, ale zawsze jakies) to prosze o kontkat na PW, albo GG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko