Witam.Zaobserwowałem że każdy post $$ jest skrzętnie wycinany,autor $$ widnieje w wątku a posta nie ma.Dlaczego????Ludzie(ten co to wycina) jesteście gorsi niż te p.......ne komuchy za czasów UB.Miło jest kogoś pognębić jak ma się trochę władzy a dziwić się dopiero tym zwyrodnialcom z UB ze robili co chcieli i niech nikt się nie zasłania tym że to jego forum,bo jest to brak elementarnego szacunku dla wypowiedzi drugiego człowieka.Jak toś nie chce to niech nie czyta danego wątku,a póżniej ktoś narzeka że ma p...nego szefa w pracy który ocenia go za twarz a nie jakośc wykonywanej pracy i podwyżki dostaja dupowłazy i kapusie.Ten sam schemat....Żałosne
mnie udało się wszystko a tobie?Zasady pamiętaj są najważniejsze
I nie chce tu bić się wirtualnie.Po prostu na kogo wypadnie na tego bęc widocznie.Uważaj ty możesz być następny jak się komuś nie spodobasz...albo ja
Ostatnio zmieniony przez OLO Wawa 15-08-2008, 16:26, w całości zmieniany 1 raz
Witam.Zaobserwowałem że każdy post $$ jest skrzętnie wycinany,autor $$ widnieje w wątku a posta nie ma.Dlaczego????Ludzie(ten co to wycina) jesteście gorsi niż te p.......ne komuchy za czasów UB.
tez mnie to dziwilo
kilka hipotez :
- teraz juz wiesz dlaczego to forum nazywane jest "lizus"
- ci ktory zarzadzaja forum widza ze $$ ma wiecej do powiedzenia w sensie merytorycznym niz pozostala reszta
- "kaczki" i im podobni sa wsrod nas
Niestety wejścia do panelu zarządzania ignorowanymi nie ma, oczywiście całkowitym przypadkiem, w ustawieniach profilu. Po zalogowaniu musisz 'ręcznie' wleźć na stronę:
http://forum-nuras.com/ignore.php
AVE,
A ja lubię czytać posty $$. Gość ma wiedzę, tylko nie zawsze umie ją przekazać. Mówi się trudno. Faktem jest, że bez niego to forum traci sens. Postoskrytożercom mówię stanowcze NIE.
$$ niech MOC będzie z Tobą.
Cieszę się że poruszyłem ten wątek.Widać jest wiele osób które są wrażliwe na gnębienie innych dla samego gnębienia.Fajnie.Pozdrawiam $$ i wszystkich.Tak jest o wiele sympatyczniej i łatwiej w życiu...
$$ jest nielubiany bo pisze czesto niewygodna prawde.
Np ze glebokie przystanki byly znane dawno temu lub komus kto ma 20 stopni instruktorskich ze nie rozumie pewnych niuansow dzialania rebriderow.
No i plywa w oldskulowej konfiguracji z historycznym sprzetem a nie w jedynie slusznej namaszczonej przez GUE.
Jest bardzo INNY niz wiekszosc. A niestety dla wielu INNY = GORSZY.
$$ podal np. na FN co najmniej z 10 nazwisk osob ktore znaja go jako nurka i wiedza ze nurkuje - ale niektorzy dalej pisza "czy ty kiedys w ogole nurkowales ?".
Okazuje sie ze na FN trzeba ciagle udowadniac - "Tak, jestem nurkiem i nurkuje ... Tak, jestem nurkiem i nurkuje ... Tak, jestem nurkiem i nurkuje".
Ile razy mozna udowaniac ze nie jest sie wielbladem ?
Latwo jest kogos obrzucic blotem na FN niz pogdac twarza w twarz lub zaprosic na wspolne nurkowanie.
To sie nazywa KSENOFOBIA.
Jestem jednak optymista - mysle ze powoli idzie ku lepszemu.
jcsjacekj, Nie do konca jest prawda to co napisales. Innosc czy sprzet nie ma tu nic do rzeczy. $$ pisal swoje posty nie na temat. Mial wiele nikow podpuszczal innych userow forum. Swoja droga niczego tu nie trzeba udowadniac. Trzeba tylko pisac sensownie. To jest inne forum, polowa postow ktore tu sie znajduja na innych forach nie miala by mozliwosci istnienia dlozej niz kilka chwil czyli do momentu zmoderowania.
Ostatnio zmieniony przez Andrzej Minorczyk 16-08-2008, 10:47, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 16-08-2008, 11:31
$$ pisze również na forum-nuras.pl - jestem tam modem i zmoderowałem go tylko raz - delikatnie cenzurując. czytając go nie zauważam, żeby pisał bezsensownie. i nigdy nie zrozumiem, czemu tutaj jest prowadzona taka polityka wobec $$moka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko