Wysłany: 11-04-2013, 16:23 warsztaty z pływalności
Siema.
Witam wszystkich mądrali ponownie.
Nie wiem czy mnie ktos jeszcze tu pamieta,bo dawno sie nie udzielalem.
Sprawia jest taka: najprawdopodobniej w Krakowie na przez kilka dni od 20.04.
Chcialbym z ktoryms z doswiadczonych nurkow, typu Huberta czy podobnych wteranow umowic sie na jakies warsztaty z plywalnosci o ile cena bedzie w miare rozsadna. Chcialbym dodac,ze w tej chwili mam AOWD i chce cwiczyc w suchaczu. Prosze o w miare szybki odzew i pozdrawiam wszystkich.
Sugeruję napisane bezpośrednio do osób, z którymi chciałbyś poćwiczyć.
Chyba nie sądzisz, że teraz tu konkurs ofert nastąpi
Skontaktuj się z wybranymi przez siebie instruktorami/kolegami i dogadajcie szczegóły.
Czołem
Masz w pobliżu JackaPlacka,zadzwoń na pewno się dogadacie.
Ja na co dzień współpracuję/szkolę z Jackiem i znam jego podejście jak i zaangażowanie,
dlatego wiem,że będziesz zadowolony
Jeśli nie masz namiaru to proszę jest tutaj http://www.akademianurkowania.com/kontakt
Wysłany: 11-04-2013, 18:47
W Krakowie masz Krakena (Zakrzówek - Maciek Curzydło), Nautice i jeszcze parę centrów nurkowych z bardzo dobra kadrą instruktorską. Napisz do nich i się dogadaj.
Bogdan WEG, jak myślisz, kiedy przekroczsz tą cienką granicę? A może już ją przekroczyłeś? Bądź pewien, że nie pozwolę Ci na bezkarne ataki. Chyba, ze jesteś jednym z tych pedziów, ukrywajacych się za monitorem, nie potrafiących załatwiać spraw jak mężczyzna. Masz jakiś problem do mnie? Spotkajmy się, zrobię to z przyjemnością.
Jacek Biernacki.
Ps. najbliższy weekend jestem na Koparkach. Możemy od ręki rozwiązać Twoje rozterki.
Ostatnio zmieniony przez AkademiaNurkowania 12-04-2013, 08:42, w całości zmieniany 1 raz
Bądź pewien, że nie pozwolę Ci na bezkarne ataki. Chyba, ze jesteś jednym z tych pedziów, ukrywajacych się za monitorem, nie potrafiących załatwiać spraw jak mężczyzna. Masz jakiś problem do mnie? Spotkajmy się, zrobię to z przyjemnością.
Bardzo ciekawie budowany PR.
Słoma, jeśli chcesz się szkolić u dobrych instruktorów to polecam: Krakena (Maćka) i Tomka Łacha (na miejscu na Zakrzówku, jednak na warsztaty i kursy trzeba uwawiać sie ze sporym wyprzedzeniem), Pawła i Krzyśka z Divemasterpro, oraz oczywiście wspomianego przez Ciebie Huberta.
Bogdan WEG [Usunięty]
Wysłany: 12-04-2013, 10:43
AkademiaNurkowania napisał/a:
Bogdan WEG napisał/a:
Jacku
Bogdan WEG, jak myślisz, kiedy przekroczsz tą cienką granicę? A może już ją przekroczyłeś? Bądź pewien, że nie pozwolę Ci na bezkarne ataki. Chyba, ze jesteś jednym z tych pedziów, ukrywajacych się za monitorem, nie potrafiących załatwiać spraw jak mężczyzna. Masz jakiś problem do mnie? Spotkajmy się, zrobię to z przyjemnością.
Jacek Biernacki.
Ps. najbliższy weekend jestem na Koparkach. Możemy od ręki rozwiązać Twoje rozterki.
Grzecznie zapytałem dlaczego w swoim poście napisałeś o sobie per "ON" , a TY już mnie chcesz za to bić
Myślałem, że jak "wytykasz" innym nurkom, to ja też mam takie prawo, ale się myliłem. Przepraszam.
To już się nigdy nie powtórzy, tylko mnie nie pobij, bo rzeczywiscie w niedzielę planuję być z ekipą z Zakopca na Koparkach.
Co do pedzia, to najpierw obejrzyj moja galerię YT, i zastanów się ile z tych rzeczy dałbyś radę zrobić, bez popuszczenia w spodnie.
Ostatnio zmieniony przez Bogdan WEG 12-04-2013, 10:44, w całości zmieniany 1 raz
dajcie sobie spokój, obydwaj.
chcecie się lać po mordach to umówcie się na priv.
wycieczki osobiste załatwia się....osobiście, a nie na forum publicznym.
dziękuję za uwagę.
ptja [Usunięty]
Wysłany: 12-04-2013, 11:03
Jak to powiedziała śp. Margaret Thatcher: "Być potężnym – to tak samo jak być damą. Jeśli musisz zapewniać, że nią jesteś – to nie jesteś."
Wiek: 63 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 2478 Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 12-04-2013, 19:22
arkac123 napisał/a:
Hm.... można to i tak nazwać , tak bardziej przyziemnie to po prostu zwykłe chamstwo .
Pozdrawiam Piotr
Bogdan WEG [Usunięty]
Wysłany: 12-04-2013, 23:36
piotrkw napisał/a:
arkac123 napisał/a:
Hm.... można to i tak nazwać , tak bardziej przyziemnie to po prostu zwykłe chamstwo .
Pozdrawiam Piotr
Nie wiem czy to do mnie czy do Instruktora Jacka.
Przepraszam za te prywatne wycieczki, ale nie mogę wytrzymać czasem.
Mr. Najlepszy po prostu każdemu oponentowi stara się utrzeć nosa, a jeżeli ktoś to próbuje zrobić wbrew woli Najlepszego to następuje atak (na Koparkach w niedzielę może już być nawet werbalny )
Co zatem robić? Żyć w strachu, czy zginąc w obronie swojego zdania?
Wysłany: 13-04-2013, 00:17
Bogdan WEG napisał/a:
Co zatem robić? Żyć w strachu, czy zginąc w obronie swojego zdania?
Zrób to co zrobiłby Twój ojciec , dziad i pra dziad . Weż siekierkę i bij się jak człowiek . U nas mówili ze dawniej jak ktoś nie zginął na zabawie to kiepska wódka i nieudana impreza była .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko