Wysłany: 12-08-2005, 13:23 Wrześniowe V spotkanie FN
Skoro wyjasnilismy sobie juz pewne sprawy podaje juz oficjalnie:
Spotkanie FN odbedzie sie w terminie 30.09-2.10 w Bachotku.
Wszystkich chetnych prosze aby pisali do mnie na PW zgloszenia, a ja w odpowiedzi podam nr konta.
Koszt calej imprezy wynosi 150 zl od osoby
W cenie zawarte jest zakwaterowanie i wyzywienie
W PW podac laczna ilosc osob !!!
Do dyzpozycji mamy pokoje z lazienkami, z umywalka i WC oraz domki z WC i umywalka.
Pokoje z pelnym wezlem sanitarnym otrzymaja Ci ktorzy w pierwszej kolejnosci potwierdza rezerwacje wplata na konto.
Pozostali otrzymaja pokoje z umywalka i WC.
Spotkanie zaczynamy w piatek od kolacji, a konczymy w niedziele sniadaniem i po sniadaniu pozegnalnym nurkowaniem.
Dla nurkujacych, nie posiadajacych kompletnego sprzetu bedzie istniaja mozliwosc wypozyczenia brakujacego sprzetu po wczesniejszym uzgodnieniu i zarezerwowaniu z bosman@aquamania.pl
Oczywiscie zapraszam wszystkich aby przyjechali wczesniej.
Mam nadzieję, że Gość też będzie.
W ciagu kilku dni przedstawie wiecej szczegolow jednak juz teraz prosze zeby wszyscy chetni rezerwowali sobie czas na ten okres.
Ja ze swojej strony zalatwie pogode i jakies atrakcje
Jednoczesnie uprzedzam, ze Ci ktorzy odmowia przyjazdu na spotkanie to
Na spotkaniu zostana rowniez dopelnione wszelkie formalnosci odnosnie zalozenia stowarzyszenia.
prosiłbym więcej o tej bazie- jakie warunki lokalowe, jaki dojazd. Może jest strona inter... . Proszę o link do niej. Co jest w cenie za wyjątkiem zakwaterowania? Czy w sobotę to cały dzień pod wodą, a może jeszcze coś. Pozdr Piotr
Witaj Derku!
Wstępnie rezerwuję: misiek 29+3 nurasów ilość może się jeszcze zwiększyć. Czy przyjazd w sobotę zmniejsza koszt pobytu i ewentualnie o ile? Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Wszystkich na Forum
Wysłany: 18-08-2005, 18:17 Transport
Witam,
Wybieram się z Trójmiasta, będę miał 3 wolne miejsca. Co prawda niektórzy narzekają na moj styl jazdy, ale jeszcze nikogo nie zabiłem
z surfeskim pozdrowieniem
(ja wiem, że to inne forum, ale woda jest woda)
Marcin
Wiek: 45 Dołączył: 10 Sie 2005 Posty: 232 Skąd: Sochaczew
Wysłany: 18-08-2005, 22:44
A czy wszyscy moga przybyć na to spotkanie?? Bo ja jestem dopiero początkującym nurkiem, tylko OWD ( i w dodatku mam tymczasowy certyfikat bo plastiku mi jeszcze nie przysłali). No i ze sprzętu to mam tylko ABC. Czy jest wogóle sens, zebym przyjeżdzał, bo niechciałbym swoim brakiem sprzętu , no i początkującymi umiejętnościami psuć innym nurkowań(głębszych). Chętnie bym sie wybrał, poznać chociażby osoby z kręgu podwodniaków, bo nikt z moich znajomych nie daje nura.
Aha, cena 140 jest rozumiem za cały pobyt od piątku wieczór, do niedzieli rano i w cenę wliczony jest pokój?? Czy jeszcze coś, np. wyżywienie?
No i ile by kosztowało wypożyczenie sprzętu (oprócz ABC), aby dać chociaż ze dwa nury??
Dziekuję za informacje.
Pozdrawiam.
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 18-08-2005, 22:50
kacperek2231 napisał/a:
A czy wszyscy moga przybyć na to spotkanie?? Bo ja jestem dopiero początkującym nurkiem, tylko OWD ( i w dodatku mam tymczasowy certyfikat bo plastiku mi jeszcze nie przysłali). No i ze sprzętu to mam tylko ABC. Czy jest wogóle sens, zebym przyjeżdzał, bo niechciałbym swoim brakiem sprzętu .....
Dziekuję za informacje.
Pozdrawiam.
Nie masz sprzetu to przyjedz z kolezankami
Pozdro Scaner
Wiek: 57 Dołączył: 08 Maj 2003 Posty: 683 Skąd: Warszawka
Wysłany: 19-08-2005, 08:59
jestem Drogi Darku (i też zabiorę jakieś koleżanki )
Sandii
es_emka [Usunięty]
Wysłany: 19-08-2005, 14:17
ja rozpatruje wyjazd, ale wskazowka blizsza jest na "si"/"oui" i takie tam.
wstepnie deklaruje obecnosc "ja" a co do kolegow jakich moglabym zabrac (tudziez kolezanki), mysle ze plec meska bedzie w przewadze wiec sie...powstrzymam tym razem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko