Wow, Beatko, nie poznaję Cię. Po tej wizycie za wielką wodą jakaś agresywna jesteś, czy to już może ze "stolycą" utożsamiasz jeszcZe przed przeprowadzką ?
Hi, hi...raczej mam straszne ciagoty, zeby na zlot przyjechac i sie z Wami spotkac...
I to nie ma nic wspolnego z agresywnoscia..a tym bardziej z utozsamianiem sie ze "stolyca"
Bylam, jestem i zawsze bede dziewczyna znad morza...
Wszystko zależy od tego gdzie się odbędzie spotkanie... jeśli w promieniu powiedzmy 100-150 km jestem chetny ... dalej niestety nie ... urodziła mi się córeczka 2 tygodnie temu i nie zabardzo jeszcze mogę poświęcić więcej czasu.... ale jakby co to duchem jestem z Wami...
a jak sie nazywa to morze nad ktorym lezy lublin???
Piaseczno
Hi, hi...jasne, Piaseczno...
Ja jestem z urodzenia dziewczyna znad naszego polskiego Bałtyku...a nad Piasecznem tylko napływowa
Do zobaczenia na zlocie...
Bigas [Usunięty]
Wysłany: 14-12-2007, 23:03
apis77 napisał/a:
Do zobaczenia na zlocie...
No to tym razem Beatko nie będe musiał czekać na Ciebie na dworcu tylko odbiore spod drzwi
Ostatnio zmieniony przez Bigas 14-12-2007, 23:03, w całości zmieniany 1 raz
No popatrz Zbyszku, a na to nie wpadłam....jasne, że tak
Teraz będę miała całkowicie bliżej...
robciuniu [Usunięty]
Wysłany: 17-12-2007, 10:03
Siemka wszystkim nuraskom!
Wprawdzie dlugo mnie tu nie bylo ale nie zapomnialem o forum i wracam na nie skruszony:) .
Wlasnie sledzilem posty dotyczace ewentualnego zlotu forumiakow i wpadlem na pomysl zorganizowania zlotu tam gdzie jeszcze jego nie bylo.( chyba )
Co wy na to?
Propozycja moja to Zachodniopomorskie, koledzy ze Stargardu Szczecinskiego na pewno pochwaili sie, ze i tu sa fajne akweny do nuraskowania.
Poza tym to chyba tak naprawde nie chodzi tylko o plumkanie ale o to zeby powiekszac grono i poznawac nowosci przy dobrym ognichu i piwku, czyz nie tak?
Odezwijcie sie !
Jesli bedzie chociaz kilku zainteresowanych to postaram sie dowidziec o miejscu na zlot i zakwaterowaniu.
Bardzo ciekawa propozycja bo blisko jak dla mnie ):)
Ale tu musi się wypowiedzieć szersze grono użytkowników forum
robciuniu [Usunięty]
Wysłany: 17-12-2007, 15:33
Szczerze mowiac na to licze,
w zeszlym roku wybieralem sie do Bachotka i wprawdzie nawet zaplacilem za pobyt jednak autko mi sie rozsypalo i niedojechalem
Szczerze mowiac na to licze,
w zeszlym roku wybieralem sie do Bachotka i wprawdzie nawet zaplacilem za pobyt jednak autko mi sie rozsypalo i niedojechalem
ale gdzie byś nocleg zaproponował np? Ja może znałbym jeden ośrodek nad jeziorem Siecino gdzie były by ocieplany budynek.
ale ośrodek to nie wszystko..
Ostatnio zmieniony przez boozy 17-12-2007, 16:38, w całości zmieniany 1 raz
A nuras w trakcie tez moze ???? bo jak tak to tez jestem chetny
robciuniu [Usunięty]
Wysłany: 18-12-2007, 09:12
Nuras jak najbardziej wskazany.
A myslalem o osroku w Nowogardzie.
Prowadzi go Roman i zapewne co niektorym doswiadczonym nurkom znany.
Nie jest to Dahab ale panuje tam swietna atmosfera.
Miejse na duze ognicho, domki ogrzewane ( indywidualnie ) wody tez kawalek a poza tym mozna zorganizowac wypad na Czarnoglowy lub Insko, gdzie nurek jest nieco atrakcyjniejszy.
A zeby zachecic to prosze oto link jego bazy http://www.aquanowogard.pl/osrodek.htm
Mam nadzieje ze zacheci niektorych:)
bimbaj [Usunięty]
Wysłany: 21-12-2007, 01:41
jest jeszcze taka oferta, k/Czaplinka,... do pierwszego jeziora 10 m, maja sprezarke (chyba)...
jest jeszcze taka oferta, k/Czaplinka,... do pierwszego jeziora 10 m, maja sprezarke (chyba)...
...bardzo polecam!
DivePoint ze Szczecina obchodzil tam zakonczenie sezonu i impreza sie bardzo udala. trzy
jeziora w najblizszej okolicy, bardzo dobra kuchnia i inne atrakcje na miejscu (choc moze
raczej na cieplejsza pore roku).
Hmm, to w takim razie bedzie ten zimowy zlot Darku na Mazurach?
Bo nie wiem, czy koledzy wychodzac z propozycja zachodniopomorskiego (swoja droga tez fajna propozycja)maja na mysli zlot zimowy, czy moze juz nastepny zlot - wiosenny lyb jesienny tuz po wakacjach?
No a jesli Mazury, to chociaz w przyblizeniu kiedy?
Pozdrawiam wszystkich, ktorzy wyrazili chec przybycia na zlot zimowy (sie w koncu spotkamy)...pozostalych takze pozdro:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko