w mojej ocenie latarki z takim włącznikiem się nie nadają, tym bardziej na backup. Trzeba by stosować dodatkowe zabezpieczenie tego włącznika, zresztą już pokazane na forum.
Wiek: 43 Dołączył: 14 Sie 2013 Posty: 399 Skąd: Białystok
Wysłany: 07-10-2015, 13:35
prawie bingo, akurat o innej myslalem ale właśnie z tego sklepu (kpl za $37.22)
Mają tam też aktualnie najlepszą cenę na DIV05 (w tej chwili out of stock) lepszą nawet niż dają przedstawiciele handlowi producenta:
http://www.gearbest.com/l...s/pp_71297.html
@Mieciu właśnie takie maleństwo bym przygarnął na drugi backup - dokładnie takie, gdybyś przypadkiem śledził i by się pojawiła w tej cenie to chętnie wezmę
@Mieciu zakupy u majfriendów nie są mi obce ale wskazany przez ciebie model to bezfirmówka, wygląd taki sam ale jakość może być ta samo co Brinyte albo nie, zależy, a mi szkoda czasu na eksperymenty. Wolałbym produkt, pod którym podpisało się Brinyte
Wysłany: 07-10-2015, 15:13
wiecznychlopiec napisał/a:
@Mieciu zakupy u majfriendów nie są mi obce ale wskazany przez ciebie model to bezfirmówka, wygląd taki sam ale jakość może być ta samo co Brinyte albo nie, zależy, a mi szkoda czasu na eksperymenty. Wolałbym produkt, pod którym podpisało się Brinyte
to jest to samo ja właśnie z takimi nuram dokladnie od tego kolesia
Ps. Mam takie ciche marzenie, zę Ci z użytkowników latarek HI-MAX, których dotknął ten problem a nie zostali z nim sami odezwą się na potwierdzenie moich słów.
akurat z kumplem sciagnelismy sobie kiedys latarki z panstwa srodka (w czasach kiedy HI-MAX jeszcze nie istnial) i niestety jedna z latarek po okolo poltora roku odmowila posluszenstwa. jako ze byl to model bedacy w ofercie HI-MAX, znajomy poprosil o pomoc - wlasciciel w b. rozsadnej cenie sciagnal nam nowa glowice do latarki. wiec chyle czola
HI-MAX POLSKA napisał/a:
Nie kupują oni, ani tanio (jak według Ciebie), ani z polską gwarancją(jak według mnie). Są pośrodku, czyli w
gwarancja jest od producenta, sprzedawca musi oferowac rekojme. zwykle robi to niechetnie i probuje spychac na producenta, ale ostatecznie konsument ma prawo wyboru. tylko musi o tym wiedziec, a ze nieznajomosc prawa szkodzi to wiadomo nie od dzis
Wysłany: 24-03-2016, 16:22
Majfrendy z dalekiego wschodu właśnie wysłały mi ciekawą pozycję na 2016 rok:
- Kanisterek na 8x 18650 czyli ok 100Wh na ogniwach 18650GA
- podobno jest opcja bezpośredniego ładowania
- można używać na raz 2 głowic np jedna skupiona i druga video
- włącznik na głowicy
- cena w granicach tysiaka pln bez ładowarki i aku (ale nie wiem czy 1 czy 2 glowice w tej cenie)
Ostatnio zmieniony przez Mieciu 24-03-2016, 16:27, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 02-05-2016, 21:43
ja do zdjęć i filowania kupiłem sobie takie coś http://skroc.pl/aliexpres w dzień na małej głębokości widać różnicę w okolicy 30-50 cm, w powietrzy radzi sobie lepiej ale kupiłem ją do zwiększania ilośći światła czerwonego i żółtego na fotkach, bo niebieskiego pod wodą(tam gdzie ja nurkuję <18m) akurat nie brakuje, do zbliżeń się nadaje ale na więcej to nie liczyłbym, bawię się xiaomi yi, wcześniej sj4000 i filmów nadal nie umiem, a zdjęcia po obróbce są jakie-takie,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko