Wysłany: 03-10-2005, 22:39
Bylo wspaniale, gratuluje Darkowi, dziekuje wszystkim uczestnikom
Sandii napisał/a:
hmmm sorki za stres ... w tym wieku dac sie zbajerowac na Zielone, mokre oczka ... ajajaj ...
Biore polowe winy na siebie, bo nie potrafilam sie oprzec perspektywie zwiedzenia bezludnej wyspy.
(Sandii, nie przesadzaj z tym wiekiem, wygladasz na max30.)
Wielkie dzieki dla Tejerta za wspolna droge (ehhh ta policja), Sonny'go za pozyczenie sprzetu i pomoc w przygotowaniach , dla Bigasa za wspolne nurki i prezentacje slicznego noza Tusy, Grzesia S. za sprzet (ale tez za nocny nalot), dla Ryska Sz. za nurkowe opowiesci i kawaly, dla Jacka M. za liczne zdjecia, ktorych narazie nie moge otworzyc.
Wysłany: 04-10-2005, 18:46
BUahahaha
No sonny nie ma co ukrywać że kto jak kto ale ty się zintegrowałeś, nawet patrol mężów musiał czuwać
Pozdrowienia dla tłuściutkiej kaczki a w sumie dla trzech kaczek:pppp
Ja również dołączm się do podziękowań. Świetna impreza!!! Zdjęcia już mam - Jacek Madejski i kjar - świetna robota. Teraz pozostaje tylko czekać na film.
No i specjalne podziękowania dla Sonnego, który film prawie w całości nagrał.
Pozdr
Bigas [Usunięty]
Wysłany: 04-10-2005, 19:01
Przemek napisał/a:
Wysłany: 04-10-2005, 21:58
firefighter napisał/a:
Teraz pozostaje tylko czekać na film.
No i specjalne podziękowania dla Sonnego, który film prawie w całości nagrał.
Szukam kogos CIERPLIWEGO kto podejmie sie zmontowania filmu bo ja odpadam po tym co zobaczylem.
Materialu do zmontowania jest ok. 3 godz. z czego mysle ze da sie godzine skleic.
Przemek napisał/a:
Sorki, a gdzieś Ty u mnie tłuszczyk widział ??
Sorry, ale wystajac z wody nawet tylko troche, jestes zdecydowanie wiekszy ("bardziej tlusty") od przecietnej kaczki. Tak to przynajmniej wyglada z daleka (a moze "bardzo daleka"? ) bez lornetki.
Pozdrawiam
Bigas [Usunięty]
Wysłany: 05-10-2005, 08:42
piotrm napisał/a:
Sorry, ale wystajac z wody nawet tylko troche, jestes zdecydowanie wiekszy ("bardziej tlusty") od przecietnej kaczki. Tak to przynajmniej wyglada z daleka (a moze "bardzo daleka"? usmiech2 ) bez lornetki.
Panowie z pomostu - szubciutko do okulisty.
A ponoć ktoś widział cały czas bąble 50m od pomostu ale w innym kierunku
Witajcie!
Przyłączam się do podziękowań - i dla organizatorów, i dla uczestników! Bawiliśmy się przednio, czyłam się jak w środku wakacji i to 10 lat temu !
Przemek napisał:
Cytat:
patrol mężów musiał czuwać
Bigas napisał:
Cytat:
Sandii napisał/a:
oj Sonny ty sie dopiero zintegrowałeś
No tak - nogawki były w opłakanym stanie
Sonny, ja i Monika jesteśmy Tobie winne piwo - jako skromną rekomepnsatę za nieokrzesanych mężów Tak w ogóle to byłeś uroczy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko