Wysłany: 30-07-2012, 10:09
Żenujący temat.
Marketing na poziomie.... właściwie to na żadnym poziomie.
I raczej nie jest to fake.
P.S.
TYMOTEUSZ napisał/a:
Odnosnie tej lali... głowa jej nie boli,...
A słyszeliście to:
Poschodzi mąż do żony
- Kochanie, masz tu proszki od bólu głowy.
- Ale mnie nie boli głowa.
- Hmmm... mam cię .
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 30-07-2012, 11:49
Pawel_B napisał/a:
jacekplacek napisał/a:
prosto, szybko, skutecznie
Obawiam się, że pierwsze dwa czynniki wykluczają trzeci.
Programy szkoleniowe są dopasowane do nurków spełniających minima określone w standardach a minima są dostosowane do poziomu przeciętnego Amerykanina. Oczywiście, jeżeli ktoś nie daje rady lub nie czuje się na siłach, można zrobić warsztaty tematyczne.
Ostatnio zmieniony przez jacekplacek 30-07-2012, 11:50, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 31-07-2012, 01:10
Panowie -przeczytałem ten wątek i jakoś śmiesznie mi się przypomniał film który widziałem jakiś czas temu , tak się składa iż na filmie był pokazany żałosny styl osoby przebywającej pod wodą i usiłującej się przemieścić czy w tej wodzie przeżyć . Dziwnie się składa bo osoba ta w tym wątku zabiera zdanie i krytykuje Huberta .
Ludzie zacznijcie naukę od siebie . Proponuję dyskutantom obecnym w tym wątku aby spotkać się na basenie w Oświęcimiu i zobaczyć co kto pokaże pod wodą .
Wysłany: 31-07-2012, 11:15
slawek290 napisał/a:
Proponuję dyskutantom obecnym w tym wątku aby spotkać się na basenie w Oświęcimiu i zobaczyć co kto pokaże pod wodą .
Jest ktoś chętny ?
Miód na moje uszy/oczy
Powiedz tylko kiedy, podaj adres zarezerwowanego i opłaconego hotelu oraz adres basenu.
Następnie ja podam Ci adres pod który ma podjechać auto.
Oczywiście stawię się. Nie po to, żeby się popisywać, bo w sumie niewiele wiem i potrafię, ale skoro zapraszasz, to żal nie skorzystać.
slawek290 napisał/a:
...zobaczyć co kto pokaże pod wodą .
A konkretnie, to co chcesz zobaczyć?
Bo ja to gruby i brzydki jestem...
Grotto, a zajedziecie też po mnie jak będziecie jechać i by nie było bardzo daleko? Ja podam adres, skąd można mnie odebrać i skąd można odebrać mój sprzęt, oczywiście jeżeli ktoś mnie bezpłatnie odwiezie z powrotem i potwierdzi menu w hotelu, bo chudy jestem ale zjeść lubię!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko