Wiek: 50 Dołączył: 23 Mar 2004 Posty: 327 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 24-11-2004, 13:17
Ale zescie sie na chlopaka uwzieli. Zamaist chlopaka zechecic i ewentualnie dac kilka zyczliwych rad to Wy po nim jezdzicie jakbyscie nigdy 11 lat nie mieli. A zaloze sie, ze nie jeden z Was nie byl w tym wieku tak rozgarniety jak on. Apeluje do Was o wiecej wyrozumialosci dla mlodych czlonkow tego forum!!!
Wysłany: 24-11-2004, 13:53
Cytat:
Właśąnie wróciłem z angielskiego i posłucham twojej rady
Jakbyś Patryś , przypadkiem po angielskim , miał czas na korki z polaka - to Pani Mania chętnie Ci ich udzieli a przy okazji sama zobaczy jakiego to rezolutnego 11-latka od Troli wyzywa .
No i podejrzliwy Pan Kriss też antytroll wyłączy .
- Kriss
Patryś
Stopień: MoĹźe za rok bÄdze
Wysłany: 24-11-2004, 21:24
No włąśąnie niestety chyba nie będę miał czasu. No chyba że w piątek po piętnastej. A Panie Piotr-Malediwy - no może nie uciekajmy od razu do chwytów typu nierozgarnięty, bo od tego jest strasznie przykro z jeśli jesteśmy w temacie - podobizny, wiek na oko itp. To pan, panie Piotrze, jest z fotki podobny do Sebastiana Mili (taki piłkarz z Groclinu)
Patryś
Wysłany: 24-11-2004, 21:24
No włąśąnie niestety chyba nie będę miał czasu. No chyba że w piątek po piętnastej. A Panie Piotr-Malediwy - no może nie uciekajmy od razu do chwytów typu nierozgarnięty, bo od tego jest strasznie przykro z jeśli jesteśmy w temacie - podobizny, wiek na oko itp. To pan, panie Piotrze, jest z fotki podobny do Sebastiana Mili (taki piłkarz z Groclinu)
Wysłany: 24-11-2004, 21:34
Patryś napisał/a:
Wiek: 50 Dołączył: 23 Mar 2004 Posty: 327 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 25-11-2004, 16:14
Patryk! Proszę przeczytaj jeszcze raz mój post bo chyba mnie nie zrozumiałeś.
Napisałem: "A założe się, że nie jeden z Was nie był w tym wieku tak rozgarnięty jak on."
W ten sposób chciałem dać do zrozumienia tym którzy Cie atakowali, że pewnie mając tyle lat co Ty nie byli tak "rozgarnięci" inaczej, mądrzy jak Ty!!!
Wyraźnie stanąłem w Twojej obronie a Ty jeszcze masz pretensje!!!
A o podobiznie nic nie pisałem i nie wiem o co Ci chodzi...
Prosiłem innych o wyrozumiałość w stosunku do Ciebie więc sam dam przykład i potraktuję to jako niezrozumienie z Twojej strony! Następnym razem proszę czytaj uważniej nasze posty.
Patryś
Wysłany: 25-11-2004, 16:23
Piotr - Malediwy napisał/a:
Patryk! Proszę przeczytaj jeszcze raz moj post bo chyba mnie nie zrozumiales.
Napisalem: "A zaloze sie, ze nie jeden z Was nie byl w tym wieku tak rozgarniety jak on."
W ten sposob chcialem dac do zrozumienia tym ktorzy Cie atakuja, ze pewnie majac tyle lat co Ty nie byli tak "rozgarnieci" inaczej, madrzy jak Ty!!!
Wyraznie stanlem w Twojej obronie a Ty jeszcze masz pretensje!!!
Prosilem innych o wyrozumialosc w stosunku do Ciebie wiec sam dam przyklad i potraktuje to jako niezrozumienie z Twojej strony! Nastepnym razem prosze czytaj uwazniej.
Aha. Niestety nie jestem tak rozgarnięty jak myślałem
Przepraszam na przyszłość
[ Dodano: 25-11-2004, 16:24 ]
voytar, jaki jest kod na tego trolla?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko