Wiek: 57 Dołączył: 08 Maj 2003 Posty: 683 Skąd: Warszawka
Wysłany: 05-05-2006, 10:35
Bardzo sympatycznie ... szalone, roztańczone kobiety ... wieloosobowe konsylium nad sprężarką (Rafi nie podchodź ) ... dzieci zatrzęsienie (już wiem co robią nury w długie zimowe wieczory ) ...
a'propos : mam 3 flagi na zbyciu ... BD za karę to chyba nie dostanie (ale możemy negocjować ), Adriatic też się znajdzie i jeszcz cos się znajdzie
Wysłany: 05-05-2006, 11:30
Gosiu propozycja nicka zaiste godna uwagi. Maniu gdybyś myślała o lżejszym zestawie to polecam się celem nabycia Twego Sandii do sprężarki Nurasa nie mam zamiaru się zbliżać na odległość mniejszą niż 10m Zdjęcia z pod wody rzeki Łyny zamieszczę jak tylko będe miał chwilkę je wrzucić na stronkę, chociaż nie wiem czy warto bo prawdą jest to co napisał Urwis - zdjęcia te to jeden wielki bury prostokąt hehehe. Urwisku jak będziesz wysyłał Guciowi zdjęcia buforów to ja też się piszę
Wysłany: 05-05-2006, 13:41
Ja wiem czyje, ja wiem . Sama mi kazała wybierać, krzyżyk nr 1, krzyżyk nr2, czy kolczyk w kępku. Ciekawe co wybrałem
ps Urwis jakie świetne ujęcie hehehe
Wiek: 77 Dołączył: 25 Mar 2002 Posty: 1194 Skąd: Szczecin/Karpacz
Wysłany: 05-05-2006, 14:32
Rafi kto zdążył zobaczyć ten widział.... pozostali muszą czekać na orginał co najmniej rok ....chyba że się wybiorą na Heweliusza.
A cenzura jest cenzurą i kropka................ i tym sposobem nikt poza ściśle wtajemniczonymi nie wiedział czyje to" bufoory"
Wysłany: 05-05-2006, 22:36
Z pochodu jest tez film na dvd. Moge wyslac 1 do Warszawy i jeden do Szczecina i jeszcze kilka w zakatki kraju. Nie wrzucam go na ftp bo jest to ciut duzy plik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko