Tu mnie masz
Bo tak naprawdę do wody nie wchodzę,bo się boję...ja tylko tak w szpeju po brzegu się przejdę...no,laski patrza i podziwiaja bohatera
Ano dzisiaj to każdy może, se, zostać płetwonurkiem
Powiesz w towarzystkie, że nurkujesz a oni Ci że w Egipcie byli i to nic nowego Bo egipcjanin prze-nurkował ich dogłębnie, ma się rozumieć.
No i od razu padasz na łopatki
Kiedyś to było lepiej
Chyba dlatego ze to było kiedyś
Dla przyszłego nurka GUE to oczywiste, że musi być zbędna. A wręcz zakazana. Nie wiesz jednak co tracisz. Wiesz jak smakuje fajka po nurkowaniu...
Wiem - rzuciłem palenie kilka miesięcy temu gdy dowiedziałem się, że znajoma w wieku 40 lat dostała raka płuc. A paliłem kilkanaście lat i dalej uważam, że to jedna z najgłupszych rzeczy jakie można robić - żadna przyjemność, a cena zbyt wysoka. Stosunek ceny (jaką trzeba będzie zapłacić) do tego co otrzymujemy jest kiepski. Przecież to żadna przyjemność. Ale chyba mówiliśmy o fajce nurkowej, a wychodzi że gdziekolwiek w wątku coś napiszę to komuś nie pasuje, że do mnie przemawia federacja GUE. Jeżeli tak wiele osób jest tą federacją zainteresowanych to może warto by zrobić tam jakieś szkolenie, żeby mieć informację z pierwszej ręki:)?
Wysłany: 08-05-2013, 21:14
Cytat:
...zwłaszcza po pierwszej setce
to zależy czy tą setkę walniesz przed czy po nurkowaniu, bo jeśli przed to po nurkowaniu należałoby walnąć kolejną setkę (na drugą nóżkę) co by fajka smakowała
Wysłany: 08-05-2013, 23:24
przemeknurek napisał/a:
Jeżeli tak wiele osób jest tą federacją zainteresowanych to może warto by zrobić tam jakieś szkolenie, żeby mieć informację z pierwszej ręki:)?
Przemek - jak tak będziesz tylko dalej o GUE pisał to Cię na tym forum zjedzą . Co do spotkania to proponuje zaprosić Wieśkonurka ( oni nawet już mają opanowany zespół trójkowy ) Wiesiek swego czasu zastanawiał się czy nie zostać tym GUE . Jednak fajka po s... zdecydowała że jeszcze na razie nie przyszedł na niego czas . Czy " prawie jak GUE " będzie mile widziane na takim spotkaniu ?
Wysłany: 09-05-2013, 22:50
Voltek napisał/a:
slawek290 napisał/a:
Czy " prawie jak GUE " będzie mile widziane na takim spotkaniu ?
A to, to chyba już całkiem inna religia
Gdzie tam - nie ma tylko TMX na 30 m i liczenie gazu trochę inne . Delikatne bąblowanie na 5 m w trzcinach dopuszczone warunkowo jak nie ma ścianki w pobliżu . Maska zapasowa na lajtowym nurkowaniu nie konieczna . Nurkujemy na kompa .
Co łączy to piękno techniki i dopracowane szczegóły , oraz nieustająca praca nad techniką . No i nieustanna obserwacja nurków GUE .
Chciałbym jeszcze kiedyś pod wodą WAF -a ustrzelić ( w sensie pooglądać )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko