Witam
Czy ktoś z Was oglądał wczoraj tj. 05.08. o 13:10 odcinek Podwodnej Polski? Jeszcze lepiej gdyby przez przypadek go nagrał?
Będę wdzięczny za informację.
pozdrawiam
Witam osobiście tez mam problem z trafieniem w ten program, człowiek jest troszkę zakręcony, zapracowany i nie pamięta że taki program jest.
Więc mam propozycje aby na forum informować że tego dnia a mianowicie w sobotę i o godz. takowej będzie nadawany odcinek Podwodnej Polski.
Powiem więcej częściej czytam forum niż program telewizyjny i dlatego też osobiście zdarza mi się przeoczyć ten program.
Pozdrawiam
Ryniu
Cześć
Owszem, była powtórka ale z 2005 roku. Chciałem obejrzeć właśnie ten odcinek z soboty, bo był podobno o Groźnym. A jako poczatkujący wrakowo nurek ten wrak najbardziej lubię odwiedzać i darzę go wielkim sentymentem. Kazde zdjęcie, film lub material taki jak z PP jest poszukiwany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko