Proponuje:
www.google.pl
wpisac wyjazd nad morze czerwone i wyjdzie kilkadziesiat stron.
Mania
PS. Ale ja rekomenduje Victoria Travel.
Amra24
Wysłany: 12-06-2007, 12:46
tak,wiem wiem.Juz to przerabialam.Tylko,ze wynikow wyskakuje mi kilkadziesiat stron z roznymi biurami.Mnie chodzi o takie dobre,renomowane,sprawdzone,a nie jakies male i maloznane.
Ja mysle, ze to chodzilo wlasnie o biuro podrozy- "cos" , gdzie sa dostepne wyjazdy
touroperator to organizator wyjazdu, ktory sprzedaje swoje uslugi (stworzone i zabezpieczane przez siebie)- sam, lub poprzez agentów
nie ma znaczenia, gdzie sie kupi wycieczke, w obydwu przypadkach, cena bedzie taka sama
plusem wizyty u agenta (biuro podrozy) jest to, ze z reguly posiada bogata oferte od roznych touroperatorow - wiec w jednym miejscu, mozna przejrzec wszystko na raz
tak wiec Victoria Travel pasuje
p.s. duze znaczenie, przynajmniej dla mnie, ma to jak "dba" o Ciebie biuro, w ktorym kupilas wycieczke. Ja/my nie zdazylismy jeszcze dobrze doleciec do egiptu, a juz byl telefon "juz? wszystko ok? cieplo?"
Przed miesiącem ALFA Star zorganizował dla nas wyjazd na Konferencję ROTARY UNDERWATER POLAND (20 osób-dają spore rabaty).Spisali się na medal-organizacyjnie byliśmy upierdliwi do bólu ( rezygnacje , zmiany nazwiski itd.) . Przy okazji polecam hotel Sindbad Aquapark.W tej cenie to jest chyba najlepszy hotel 4,5 gwiazdkowy w Hurghadzie.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko