Wysłany: 05-10-2007, 20:08 czy warto być uprzejmym kierowcą ?
nic specjalnego:
Srebrny Volkswagen Passat o numerach zaczynających się OTH... strasznie niekulturalnie wymusił dziś pierwszeństwo na jednym z gdańskich skrzyżowań.
W sumie zwykła sprawa, ale że miał z tyłu naklejkę "Forum Nuras" postanowiłem że może publicznie zwrócę na to uwagę.
Ostatnio zmieniony przez krzy 05-10-2007, 20:17, w całości zmieniany 2 razy
strasznie niekulturalnie wymusił dziś pierwszeństwo
Jestem z rozkopanego i remontowanego wroclawia ,dziennie po tym miescie robie ok 50-60km.
Jak mialbym pisac na kazdym forum o ludziach ktorzy sie wpier....ją prosto pod kola musialbym odwiedzic:
forum wedkarskie
forum końskie
forum strazackie
forum myśliwskie
i radio maryja
krzy, proponuje nastepnym razem napisac do bravo girl tam podobno udzielaja dobrych porad.
Ostatnio zmieniony przez Andrzej Minorczyk 06-10-2007, 23:33, w całości zmieniany 1 raz
Bigas [Usunięty]
Wysłany: 07-10-2007, 20:32
Nurofen napisał/a:
estem z rozkopanego i remontowanego wroclawia
Eeeeeeee, nie jest tak tragicznie, bywam ostatnio we Wrocławiu i powiem, że jeździ się o wiele lepiej niż powiedzmy 6-7 lat temu. Chyba się przeprowadzę kiedyś
krzy napisał/a:
Srebrny Volkswagen Passat o numerach zaczynających się OTH... strasznie niekulturalnie wymusił dziś pierwszeństwo na jednym z gdańskich skrzyżowań.
To nie zauważyłeś, że to obcy jest i może się pogubił bo nie zna tak dobrze miasta i dróg jak Ty i w ostatnim momencie zauważył, że musi zmienić kierunek. A Ty zawsze w każdym obcym mieście płynnie jeździsz i nie zdarzyło Ci się zgubić? Trochę więcej wyobraźni i tolerancji w szczególności widzisz że gość nie jest autochtonem.
Pozdrawiam
krzy [Usunięty]
Wysłany: 07-10-2007, 21:36
cóż to forum ma opinię kółka wzajemnej adoracji i widzę że nie bez powodu ...
Cytat:
może się pogubił
Nie wiem jak można nazwać wjazd na czerwonym "pogubieniem się".
Cytat:
Jak mialbym pisac na kazdym forum
to chyba taka nasza mentalność,
po co działać/przeciwdziałać - lepiej siedzieć z założonymi rękami i potem narzekać ...
Wysłany: 08-10-2007, 00:07
mysiar napisał/a:
trzeba było donos napisać do Ziobry
Mysiar, nie proponuj koledze takich rozwiązań, bo zgodnie z mafijnym,,prawem omerta" kolega ,,skarżący się"na jednego z forumowiczów mógłby nieciekawie skończyć.
Suma sumarum chyba lepiej, że wyżalił się tu na forum.
Jak mialbym pisac na kazdym forum o ludziach ktorzy sie wpier....ją prosto pod kola musialbym odwiedzic:
forum wedkarskie
forum końskie
forum strazackie
forum myśliwskie
i radio maryja
Bo to taka cyna miec wklejke,raz zanurałem ale nurek z tyłu siedzi,wsiadłem na konia i juz kobyła na tylnej klapie,wedkarze tez sie juz pojawili aha i jeszcze spadochroniarze;;)))
Bo to taka cyna miec wklejke,raz zanurałem ale nurek z tyłu siedzi,wsiadłem na konia i juz kobyła na tylnej klapie,wedkarze tez sie juz pojawili aha i jeszcze spadochroniarze;;)))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko