Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: DarekS
05-12-2011, 19:17
Posty $$ dlaczego????
Autor Wiadomość
OLO Wawa 

Stopień: P2
Kraj:
Poland

Wysłany: 15-08-2008, 14:47   Posty $$ dlaczego????

Witam.Zaobserwowałem że każdy post $$ jest skrzętnie wycinany,autor $$ widnieje w wątku a posta nie ma.Dlaczego????Ludzie(ten co to wycina) jesteście gorsi niż te p.......ne komuchy za czasów UB.Miło jest kogoś pognębić jak ma się trochę władzy a dziwić się dopiero tym zwyrodnialcom z UB ze robili co chcieli i niech nikt się nie zasłania tym że to jego forum,bo jest to brak elementarnego szacunku dla wypowiedzi drugiego człowieka.Jak toś nie chce to niech nie czyta danego wątku,a póżniej ktoś narzeka że ma p...nego szefa w pracy który ocenia go za twarz a nie jakośc wykonywanej pracy i podwyżki dostaja dupowłazy i kapusie.Ten sam schemat....Żałosne

grzegorz 

Stopień: instruktor IANTD
Kraj:
Poland

Wysłany: 15-08-2008, 15:01   

Coś ci się dzisiaj nie udało?

connan12345 

Stopień: P1
Kraj:
Poland

Wysłany: 15-08-2008, 15:03   

no ja też zauważyłem że posty $$ są z bardzo dużym opóźnieniem wyświetlane :) . Przechlapał sobie czymś ?

$$
[Usunięty]

Wysłany: 15-08-2008, 16:13   

OLO Wawa napisał/a:
Zaobserwowałem że każdy post $$ jest skrzętnie wycinany
Spokojnie nie każdy tylko część, traktuję to jako zabawę rozpoczętą dosyć dawno.
pozdrawiam rc

OLO Wawa 

Kraj:
Poland

Wysłany: 15-08-2008, 16:23   

grzegorz napisał/a:
Coś ci się dzisiaj nie udało?

mnie udało się wszystko a tobie?Zasady pamiętaj są najważniejsze
I nie chce tu bić się wirtualnie.Po prostu na kogo wypadnie na tego bęc widocznie.Uważaj ty możesz być następny jak się komuś nie spodobasz...albo ja
Ostatnio zmieniony przez OLO Wawa 15-08-2008, 16:26, w całości zmieniany 1 raz  

Rob 

Stopień: P3
Kraj:
Indonesia

Wysłany: 15-08-2008, 19:26   Re: Posty $$ dlaczego????

OLO Wawa napisał/a:
Witam.Zaobserwowałem że każdy post $$ jest skrzętnie wycinany,autor $$ widnieje w wątku a posta nie ma.Dlaczego????Ludzie(ten co to wycina) jesteście gorsi niż te p.......ne komuchy za czasów UB.

tez mnie to dziwilo
kilka hipotez :
- teraz juz wiesz dlaczego to forum nazywane jest "lizus"
- ci ktory zarzadzaja forum widza ze $$ ma wiecej do powiedzenia w sensie merytorycznym niz pozostala reszta
- "kaczki" i im podobni sa wsrod nas

Seb. 

Kraj:
Poland

Wysłany: 15-08-2008, 19:49   

Rob napisał/a:
- teraz juz wiesz dlaczego to forum nazywane jest "lizus"

to co tu robisz ?
Rob napisał/a:
- ci ktory zarzadzaja forum widza ze $$ ma wiecej do powiedzenia w sensie merytorycznym niz pozostala reszta

wiedzą, chmm raczej zrozumieli, że takich ludzi się powinno izolować. Pomijając już bezsens jego postów o ile jest spokojniej na forum.
Rob napisał/a:
- "kaczki" i im podobni sa wsrod nas

raczej was, porównując podejscie do życia..

zawsze możesz znaleść sobie inne forum

p.s
ostatnio jakoś wysyp zakompleksionych cmasowców (bez urazy dla tych normalnych)

$$
[Usunięty]

Wysłany: 15-08-2008, 20:03   

Seb. napisał/a:
Pomijając już bezsens jego postów
Postawiłem pytanie, umie na nie odpowiedzieć instruktor PADI, czy umiesz mniej niż on ?
Proszę zaskocz nas odpowiedz.
$$ napisał/a:
A teraz pytanie, czy w założeniu 1:4 nie kryje się ta sama tkanka kontrolująca ?

http://forum-nuras.com/viewtopic.php?t=16678

pozdrawiam rc

Andrzej Minorczyk 

Kraj:
Switzerland

Wysłany: 15-08-2008, 20:06   

niektorzy nie widza postow smoka bo mial ogolnego ignora i trzeba sobie to odblokowac.

OLO Wawa 

Kraj:
Poland

Wysłany: 15-08-2008, 20:07   

Seb. napisał/a:
wiedzą, chmm raczej zrozumieli, że takich ludzi się powinno izolować. Pomijając już bezsens jego postów o ile jest spokojniej na forum.

Pewnie najlepiej powycinaj tych którzy ci nie pasują.Jedyna słuszna metoda
Seb. napisał/a:
zawsze możesz znaleść sobie inne forum

Zawsze nie musisz czytać postów innych i możesz sobie też znależc inne forum,rozumując twoim tokiem.Kiedyś ktoś może ciebie izolować a wtedy....

[ Dodano: 15-08-2008, 20:09 ]
Andrzej Minorczyk napisał/a:
bo mial ogolnego ignora i trzeba sobie to odblokowac

odblokowałem dzięki i teraz już widzę

[ Dodano: 15-08-2008, 20:11 ]
Seb. napisał/a:
ostatnio jakoś wysyp zakompleksionych cmasowców (bez urazy dla tych normalnych)

wstrząsające
Ostatnio zmieniony przez OLO Wawa 15-08-2008, 20:15, w całości zmieniany 1 raz  

Kulas 

Stopień: IANTD TDI PADI NACD
Kraj:
Canada

Wysłany: 15-08-2008, 21:10   

ignora i trzeba sobie to odblokowac

gdzie to sie robi ?

FotoMiś 

Stopień: starszy respirant
Kraj:
Saudi Arabia

Wysłany: 15-08-2008, 21:21   

Kulas napisał/a:
ignora i trzeba sobie to odblokowac

gdzie to sie robi ?

Niestety wejścia do panelu zarządzania ignorowanymi nie ma, oczywiście całkowitym przypadkiem, w ustawieniach profilu. Po zalogowaniu musisz 'ręcznie' wleźć na stronę:
http://forum-nuras.com/ignore.php

Michał

Kulas 

Stopień: IANTD TDI PADI NACD
Kraj:
Canada

Wysłany: 15-08-2008, 21:38   

FotoMiś napisał/a:
Po zalogowaniu musisz 'ręcznie' wleźć na stronę

Dzieki Michal

jaros4 

Stopień: Rugby-Oświęcim
Kraj:
Jamaica

Wysłany: 15-08-2008, 23:54   

to ja zdarzylem sie zalapac (dzis rano) na :bee; szczatek postu $$ pt."wapnozercy".temat szybko zniknal pozostawiajac po sobie wielka czarna dziure!

TSBarrer 

Stopień: OWD
Kraj:
Poland

Wysłany: 16-08-2008, 00:09   

AVE,
A ja lubię czytać posty $$. Gość ma wiedzę, tylko nie zawsze umie ją przekazać. Mówi się trudno. Faktem jest, że bez niego to forum traci sens. Postoskrytożercom mówię stanowcze NIE.
$$ niech MOC będzie z Tobą.

OLO Wawa 

Kraj:
Poland

Wysłany: 16-08-2008, 06:15   

Cieszę się że poruszyłem ten wątek.Widać jest wiele osób które są wrażliwe na gnębienie innych dla samego gnębienia.Fajnie.Pozdrawiam $$ i wszystkich.Tak jest o wiele sympatyczniej i łatwiej w życiu...

jcsjacekj 

Stopień: SSI (lvl 3)
Kraj:
Poland

Wysłany: 16-08-2008, 10:29   

$$ jest nielubiany bo pisze czesto niewygodna prawde.

Np ze glebokie przystanki byly znane dawno temu lub komus kto ma 20 stopni instruktorskich ze nie rozumie pewnych niuansow dzialania rebriderow.

No i plywa w oldskulowej konfiguracji z historycznym sprzetem a nie w jedynie slusznej namaszczonej przez GUE.

Jest bardzo INNY niz wiekszosc. A niestety dla wielu INNY = GORSZY.

$$ podal np. na FN co najmniej z 10 nazwisk osob ktore znaja go jako nurka i wiedza ze nurkuje - ale niektorzy dalej pisza "czy ty kiedys w ogole nurkowales ?".
Okazuje sie ze na FN trzeba ciagle udowadniac - "Tak, jestem nurkiem i nurkuje ... Tak, jestem nurkiem i nurkuje ... Tak, jestem nurkiem i nurkuje".

Ile razy mozna udowaniac ze nie jest sie wielbladem ?

Latwo jest kogos obrzucic blotem na FN niz pogdac twarza w twarz lub zaprosic na wspolne nurkowanie.

To sie nazywa KSENOFOBIA.

Jestem jednak optymista - mysle ze powoli idzie ku lepszemu.

Andrzej Minorczyk 

Kraj:
Switzerland

Wysłany: 16-08-2008, 10:46   

jcsjacekj, Nie do konca jest prawda to co napisales. Innosc czy sprzet nie ma tu nic do rzeczy. $$ pisal swoje posty nie na temat. Mial wiele nikow podpuszczal innych userow forum. Swoja droga niczego tu nie trzeba udowadniac. Trzeba tylko pisac sensownie. To jest inne forum, polowa postow ktore tu sie znajduja na innych forach nie miala by mozliwosci istnienia dlozej niz kilka chwil czyli do momentu zmoderowania.
Ostatnio zmieniony przez Andrzej Minorczyk 16-08-2008, 10:47, w całości zmieniany 1 raz  

piotrkw 

Stopień: DM
Kraj:
Poland

Wysłany: 16-08-2008, 11:00   

$$ pisal swoje posty nie na temat.

Andrzej a czy wszyscy piszą zawsze na temat?

Trzeba tylko pisac sensownie.

A czy wszyscy zawsze piszą sensownie? My też??

Mnie nie przeszkadza , jeżeli chcę to przeczytam jego post jeżeli nie to nie czytam. Wszystko.

Pozdrawiam Piotr

Crowley 

Stopień: TDI Trimix Diver
Kraj:
Poland

Wysłany: 16-08-2008, 11:31   

$$ pisze również na forum-nuras.pl - jestem tam modem i zmoderowałem go tylko raz - delikatnie cenzurując. czytając go nie zauważam, żeby pisał bezsensownie. i nigdy nie zrozumiem, czemu tutaj jest prowadzona taka polityka wobec $$moka.

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi