Witam
Mam zamiar kupić jakieś porządne buty nurkowe. Na razie nuram w mokrym 7+7 (pewnie suchego się też dorobię) i buty mam Aqua Lunga za ciasne nie tyle długość co szerokość mają niewystarczająca i strasznie cierpną mi stopy.
Miałbym do Was proźbę czy możecie mi poradzić jakieś buty które przy rozmiarze 46-47 były by dość szerokie w okolicach palców i śródstopia.
Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Pozdrawiam
A.Nowak
PS. Jeszcze jedna sprawa można prosić o namiary sklepów z maksymalną ilością butów nur. dostępnych na miejscu ?? w okolicach Wrocławia i na Śląsku ponieważ mieszkam w Opolu i możliwe że będę zmuszony pojechać wświat za wygodą na nodze
Ostatnio zmieniony przez szakalaka 06-03-2009, 16:53, w całości zmieniany 1 raz
no nie wiem przez skarpety będzie jeszcze ciaśniej w bucie , mi woda nie przeszkadza bo nawet na powierzchni nogi mi cierpną w palcach w tych butach co mam ze względu na szeroką stopę.
Zapytałem w paru internetowych sklepach i mam takie propozycje:
-Oceanic Neo Classic 6,5 mm
-Scubapro ZIPPER BOOTIE 6.5 mm
-Mares Buty Trilastic 5 mm
-Seemann Sub Pro Zip 6 mm
-Aquata, model Divesneaker 7 mm
Najlepiej by było wszystkie zamówić i wybrać najodpowiedniejsze (jeżeli wśród nich takie są ??? ) tylko wysyłki by mnie zbankrutowały zamówić w 4 sklepach 20zł x 4 = 80 plus odesłanie 3 lub 4 x 20 to kolejne 80 zł czyli płetwy dodatkowo by kosztowały 160 zeta to troszkę kiepsko
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez szakalaka 07-03-2009, 21:33, w całości zmieniany 2 razy
Martin mądrego to i przyjemnie posłuchać wielkie dzięki żebyć wiedział że to chyba najlepszy pomysł .
Narazie mam coś nagrane i zobaczymy co z tym wyjdzie, ale pomysł tak prosty a tak genialny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko