I przy okazji zniknęło mi od niego PW. Dostałem powiadomienie mailem, że czeka PW, a samej wiadomości już nie było Będę musiał dalej żyć w niewiedzy.
Jakoś nie wierzę, żeby to Cię miało bardzo dręczyć. Gdyby jednak (bo ja zdążyłem PW przeczytać zanim znikło), to pewnie kolega Ci napisał, że zdał sobie sprawę z niestosowności swojego postępowania i że mu przykro. Szkoda, że się tak szybko ewakuował - trochę byśmy go utemperowali i by byli z niego jeszcze ludzie
Wiek: 51 Dołączył: 06 Lut 2006 Posty: 1166 Skąd: Warszawa
Wysłany: 08-01-2012, 19:36
Yavox napisał/a:
Szkoda, że się tak szybko ewakuował - trochę byśmy go utemperowali i by byli z niego jeszcze ludzie
Też żałuję, bo zdaje się, że to instruktor ze sporym doświadczeniem w wodzie, a małym na forach internetowych. Mógł być cennym dyskutantem po uzgodnieniu zasad dyskusji...
Wysłany: 08-01-2012, 21:29
a mi trochę przykro, że z powodu jakiegoś - jak rozumiem - nieporozumienia kolega "spalił" taki ładny nick. Wszystko jest chyba jeszcze do odkręcenia, jak sądzę
ja tam z Wami boje się dyskutować, jeszcze jakąś głupotę napiszę i dostanie mi sie, wole na razie poczytać i dowiedzieć sić mądrych rzeczy
no ale chociaż przywitać się warto
poza tym wcale się nie ma co bać dyskusji. To wymiana doświadczeń, spostrzeżeń i poglądów, a nie tylko walka na argumenty. Polecam aktywny udział
ja tam z Wami boje się dyskutować, jeszcze jakąś głupotę napiszę i dostanie mi sie, wole na razie poczytać i dowiedzieć sić mądrych rzeczy
Spokojnie. Jeżeli tylko:
- nie będziesz chciał kupić jacketu zamiast skrzydła
- nie będziesz chciał pływać w miękkich płetwach zamiast gumowych twardych
- nie przyznasz się, że interesują Cię kursy, gdzie jednocześnie wchodzi do wody więcej niż 3 osoby z instruktorem
- nie rozpoczniesz wątku na temat wyższości jednej federacji nad drugą (dotyczy zwłaszcza GUE) ani wyższości jednych marek automatów nad innymi (ze szczególnym uwzględnieniem Apeksa)
- nie będziesz pytał, co powinien umieć nurek po OWD ani jaki poziom wyszkolenia jest "wystarczający"
- nie przyznasz się, że nurkujesz w piance, bo pianka zabija
to w zasadzie grozi Ci tylko tyle, że każde Twoje pytanie zniknie w dyskusji off-topic na któryś z powyższych tematów jeszcze przed zakończeniem pierwszej strony postów
Ostatnio zmieniony przez Yavox 08-01-2012, 21:36, w całości zmieniany 1 raz
- nie będziesz chciał kupić jacketu zamiast skrzydła
- nie będziesz chciał pływać w miękkich płetwach zamiast gumowych twardych
- nie przyznasz się, że interesują Cię kursy, gdzie jednocześnie wchodzi do wody więcej niż 3 osoby z instruktorem
- nie rozpoczniesz wątku na temat wyższości jednej federacji nad drugą (dotyczy zwłaszcza GUE) ani wyższości jednych marek automatów nad innymi (ze szczególnym uwzględnieniem Apeksa)
- nie będziesz pytał, co powinien umieć nurek po OWD ani jaki poziom wyszkolenia jest "wystarczający"
- nie przyznasz się, że nurkujesz w piance, bo pianka zabija
to w zasadzie grozi Ci tylko tyle, że każde Twoje pytanie zniknie w dyskusji off-topic na któryś z powyższych tematów jeszcze przed zakończeniem pierwszej strony postów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko