Uwaga! Znowu będą podziękowania (ile ich było w tym dziale nikt nie zliczy)
Chodzi oczywiście o naszych nowych przyjaciół z pewnej szwedzkiej, a jakże polskiej bazy.
Tak, tak. Sprawa dotyczy (jak zwykle) doskonale znanych całej forumowej braci, nieocenionych Dorotę, Bartka, Waldka i Wojtka. Tak wiele ciepłych słów na ich temat tu napisano, że naprawdę trudno być oryginalnym.
Osobiście dość sceptycznie i podejrzliwie podchodziłem do tych wszystkich wazeliniarskich postów, ale teraz po tym jak osobiście skosztowałem ich towarzystwa, gościnności, ciepła, cierpliwości i profesjonalizmu, po prostu w 100% się pod nimi wszystkimi podpisuję obiema rękami i płetwami wraz ze swoją żonką.
Kochani! Wasze podejście do nurków Was odwiedzających jest wzorcowe.
Mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że tydzień spędzony z Wami był najlepszym naszym wyjazdem nurkowym jak do tej pory. Respect!
Uwaga! Znowu będą podziękowania (ile ich było w tym dziale nikt nie zliczy)
zliczy, zliczy... wszystko, dokładnie, a potem każdemu wg. zasług
Bardzo dziękujemy za miłe słowa- szczególnie w imieniu Waldka, który jak powszechnie wiadomo jest przeciwnikiem wszystkich mediów (no może z wyjątkiem TV )
Krzychu - dziękujemy Wam za wspólne nury oraz edukację seksualną młodzieży... i pięknego druta, którego mi zostawiłeś
(tak na marginesie net w PDA ruszył - zabrakło kawałka hasła: poprawne to 1234...5 )
Wszystkim naszym Wielbicielom chcieliśmy po raz kolejny przedstawić Piotra_K, który swoim postępowaniem w ostatnich dniach zasłużył sobie na tytuł "Wielkiego Inkwizytora Nurkowego"
Piotr_K Głos Ludu Nurkującego napisał/a:
Wazeliniarskich ? one były po prostu szczere i prawdziwe...
Pamiętaj żeby szerzyć prawdę i tylko prawdę o naszych postępkach i wyprowadzać z błędu tych, którzy jej jeszcze nie zaznali, a mają wątpliwości , tym natomiast, którzy mówią inaczej mów, że się pomylili... albo dobrym słowem sprowadzaj na właściwą drogę...
Bardzo dziękujemy za miłe słowa- szczególnie w imieniu Waldka, który jak powszechnie wiadomo jest przeciwnikiem wszystkich mediów (no może z wyjątkiem TV )
Nie jest tak źle
Raz na 2 miesiące maila napisze np. "Co słychać?"
No i stało się. Znowu byliśmy (tym razem grupa) gośćmi czarodziei z Hurghady.
Myślałem, że już niczym nas nie zadziwią a tymczasem dowiedzieliśmy się, że i tak skończymy jako DIRowcy (bo takie nasze przeznaczenie) i właśnie dlatego byliśmy nękani różnymi s-drillami, twinsetami i innymi formacjami trójkowymi. A przecież my nie jesteśmy DIRowcami!!! To co, że nieźle wychodzi nam mina "na DIRowca). To o niczym nie świadczy przecież.
Ale tak na serio, to jestem pełen podziwu dla Doroty, która wprowadziła moją żonkę do podwodnego świata chociaż ta wcześniej nie mogła się przełamać.
Po tym kolejnym pobycie i obserwacji tego co robią DiW na różnych kursach mogę z całą odpowiedzialnością stwierdzić, że jeśli ktoś chce naprawdę nauczyć się czegoś na kursie a nie tylko otrzymać kolejny plastik, to będzie bardziej niż zadowolony z wyboru. Urlop nurkowy z nimi to 12-14 godzin dziennie spędzonych na nurkowaniu oraz długich rozmowach o wszelkich aspektach dotyczących naszej pasji. Fajnie, że są tacy ludzie. Wielkie dzięki i szacuneczek dla tego co robicie. Tak trzymać!
Pzdr
KrzyHo
Disclaimer:
Autor tego postu nie jest agentem DiW oraz nie otrzymuje żadnej gratyfikacji od tych na których wylewa wazelinę. Powyższa wypowiedź jest mocno subiektywna i mogła powstać pod wpływem zauroczenia z którego autor jeszcze nie ochłonął, bo dopiero kilka godzin temu wrócił z Hurghady. No dobra, idę spać.....
P.S.
Najbardziej cieszy mnie (jak i moich kolegów) certyfikat Specjalisty Sprzętowego PADI. Ma ktoś taki jeszcze? No ma? No!
Stopień: takie tam...
Wysłany: 01-09-2005, 15:32
KrzyHo:
Cytat:
Najbardziej cieszy mnie (jak i moich kolegów) certyfikat Specjalisty Sprzętowego PADI. Ma ktoś taki jeszcze? No ma? No!
Ano ma! I To już od ponad miesiąca jestem jego szczęśliwym posiadaczem(w zasadzie tylko temporary card, chyba w PADI o mnie zapomnieli lub mają przeciążenie wakacyjne) więc chyba już zawsze będę bardziej doświadczonym Specjalistą Sprzętowym... Jakby co to zapraszam na warsztaty
Ach to pranie mózgu, wszyscy wracają z Colony tacy szczęśliwi, uskrzydleni, chyba Mossad macza w tym palce bądź sam Mefistofeles, trzeba się będzie sprawie lepiej przyjrzeć...
To co, że nieźle wychodzi nam mina "na DIRowca). To o niczym nie świadczy przecież.
no i masz... wszystkie tajne nauki poszły w las
w celach utrwalających przypominamy, że najważniejsza jest mina i pisanie tu i ówdzie, że jest się najlepszym dirowcem, a wszyscy inni popełniają conajmniej 5 błędów, ale nie można o nich mówić...
KrzyHo napisał/a:
Ale tak na serio, to jestem pełen podziwu dla Doroty...
i powinieneś - tyle, że podziw przelej na swoją Dorotę: swobodnie przyswajany materiał, naturalnie wykonywane umiejetności, zadowolenie z tego co robi - laska jest po prostu dobra. Moja rola ograniczała się do przytulania od czasu do czasu...
KrzyHo napisał/a:
Urlop nurkowy z nimi to 12-14 godzin dziennie spędzonych na nurkowaniu
wiedziałem, że coś tu nie gra... powinniśmy chyba jakąś dekompresję robić - czy jak się to tam nazywa... (jesteśmy z PADI - to się nie znamy, bo deko to słowo z czarnej listy - nie możemy o nim nawet myśleć... )
KrzyHo napisał/a:
Wielkie dzięki i szacuneczek dla tego co robicie. Tak trzymać!
My dziękujemy za możliwość rozwijania naszych sadystycznych metod (opinia zewnętrznych obserwatorów - ciągle nie wiemy jak to wymyślili...) w oparciu o Wasze biedne organizmy...
KrzyHo napisał/a:
Autor tego postu nie jest agentem DiW oraz nie otrzymuje żadnej gratyfikacji od tych na których wylewa wazelinę.
to chyba jasne dla wszystkich...
Panie i Panowie - Bardzo Wam Dziękujemy
magnes [Usunięty]
Wysłany: 02-09-2005, 09:10
W tych butlach to tylko nitrox byl czy cos wiecej... bo sadzac po dlugosci podziekowania mozna je do kategorii opowiadania nurkowe spokojnie zaliczyc.
Uwaga Uwaga tu OWH!!!
Jestem całkiem nowy na forum.
Potwierdzam słowa KrzyHa.
Właśnie wróciłem z moją rodziną z Colony po odbytym szkoleniu OWD, prowadzonym przez Dorotę. Wojtka też pilnie słuchaliśmy jak udzielał nauk stanowych dla DIR-owców.
Wspaniały poziom nauki, przemiła atmosfera i przesympatyczni ludzie.
Zostałem nazwany kujonem bo egzamin końcowy zdałem na 100%
Dzięki Doroto za pomoc w transporcie!
Victorio - dzieki za dobre rady i organizację wycieczki. Wszystko było OK.
Proszę o informację kto z polski jedzie niebawem do Doroty i Wojtka. Obiecałem przesłać parę drobiazgów z Polski, trudno dostępnych w Egipcie.
Proszę o maila na adam_xxxx@wp.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko