Wysłany: 29-08-2005, 22:49 Podziękowanie za wspólne nury, naukę i inne
Serdeczne podziękowania za opiekę, wspólne nury, bezcenne porady, cierpliwość i humor dla Doroty i Wojtka, Bartka oraz Waldka.
Nasze kolejne spotkanie z morzem czerwonym znowu było bardzo udane w dużej mierze dzieki Wam. Znowu się czegoś nowego nauczyliśmy i ponownie odkryliśmy ile jeszcze mamy do zrobienia.
Dzięki za wszystko
Gośka, Monika, Piotrek i Paweł ( chociaż ten ostatni to się akurat nauczył najmniej )
Po długiej, bo rocznej przerwie w nurkowaniu planowałam tego roku cieszyć się jedynie urokami raf. Jednak ... obserwacja DiRowców i pełne entuzjazmu wykłady Wojtka o doskonaleniu technik pływania wzbudziły we mnie nie odpartą chęć samodoskonalenia
Podziękowania
* dla Doroty (pierwsze wspomnienie związane z Dorotą to zamiana płetw pod wodą - na pewno uroczo wyglądało oplatanie się wokół Doroty gdy usiłowałam ubrać podawane mi płetwy),
* dla Wojtka za 'zarażenie' chęcią doskonalenia (tak na prawde lubię robić dobrze to co robie, żeby nie powiedzieć perfekcyjnie więc wiele nie trzeba było aby mnie zarazić )
Tak po prawdzie to sprawa z Wami jest prosta:
Wasze podejście do nurkowania na zasadzie "chcę, dlatego muszę się nauczyć" i ciągłe podnoszenie poprzeczki załatwia całość...
Z naszej strony wystarczy postraszyć tylko cmasowcami, albo aowd albo noszeniem maski na dżaroda i już...
Fajnie, że nie poprzestajcie na tym co już umiecie - gdyby nasza praca miała ograniczyć się do prowadzonych "z kartki" kursów umarlibyśmy z nudów ...
...nadajecie sens temu co wspólnie robimy i osiągamy - Bardzo Wam Dziękujemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko