nakatu
Wysłany: 31-05-2007, 15:29 ankieta do pracy magisterskiej o nurkowaniu w Morzu Czerwony
Witam
Potrzebuję chętnych do uzupełnienia ankiety nurkowej dotyczącej nurkowania w Morzu Czerwonym. Na podstawie tej ankiety będzie się opierała część mojej pracy magisterskiej. Niestety nie znam aż tylu osób nurkujących i stąd moja prośba o pomoc i uzupełnienie mojego kwestionariusza. adres zwrotny znajdziecie na samym dole ankiety. Liczę na Waszą pomoc! Sprawa jest dość pilna.
Powiem tak - nie mam zadnych 4 znakow, za to mam dluga liste ile mam placic....
Nie bede placic za wypelnianie Twojej ankiety
Moze lepiej ja powiesic na jakims ogolnodostepnym serwerze?
mania
nakatu
Wysłany: 31-05-2007, 15:55
Jak już załaduje się strona z linku to pojawi sie tabelka z trzema kolumnami. Ostatnia kolumna ma tytuł FREE i na samym dole tej kolumny jest jest przycisk FREE trzeba tam nacisnąć i pojawi się ta rubryczka do której sie wpisuje te 4 znaki. Po wpisaniu trzeba nacisnąć przycisk znajdujący się obok z napisem DOWNLOAD VIA LEVEL.
I w ten sposób jest to bezpłatne. Już kilka razy tak robiłam.
Ale jeśli są jakieś obawy to proszę pisać do mnie na maila to wyśle ankietę e-mailem.
Wysłany: 31-05-2007, 16:07
nakatu napisał/a:
Jak już załaduje się strona z linku to pojawi sie tabelka z trzema kolumnami. Ostatnia kolumna ma tytuł FREE i na samym dole tej kolumny jest jest przycisk FREE trzeba tam nacisnąć i pojawi się ta rubryczka do której sie wpisuje te 4 znaki. Po wpisaniu trzeba nacisnąć przycisk znajdujący się obok z napisem DOWNLOAD VIA LEVEL.
I w ten sposób jest to bezpłatne.
niestety nie jest, bo:
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now!
nakatu
Wysłany: 31-05-2007, 16:29
no to nie wiem co się dzieje. Już próbuję umieścić to gdzie indziej. I przepraszam za kłopot do tej pory działało.
Jeśli sprawa jest tak pilna jak piszesz to umieść ankietę w jakimś normalnym miejscu. Po pierwsze z rapidshare często są kłopoty, po drugie to dobry sposób na nabicie sobie (Tobie) punkcików na rapidzie
Jak nie masz gdzie umieścić ankiety to ja umieściłem ja tu: ANKIETA
Ostatnio zmieniony przez silver111 31-05-2007, 17:04, w całości zmieniany 1 raz
nakatu
Wysłany: 31-05-2007, 17:02
Dziękuję:) próbowałam ją dołączyć do posta, ale jakoś nie mogłam:) tak jak pisałam do tej pory nie miałam kłopotów z rapidshare.
[ Dodano: 31-05-2007, 17:05 ] silver111, jak możesz to napisz mi jak tą ankietę umieściłeś to poprawie swój odnośnik. z góry dziękuję
Wiek: 51 Dołączył: 16 Lis 2004 Posty: 1015 Skąd: tu wziąć na jacht?
Wysłany: 01-06-2007, 11:02
To ze w poscie jest info o MC nie znaczy ze praca nie ma zawierac info o nurkowaniu w innych miejscach na co zreszta wskazuja jedne z pierwszych pytan ankiety: np. ulubione miejsca nurkowe. Nie ma pytania o ulubione miejsca nurkowe w MC.
Dlatego sie wlasnie pytam i dociekam. Moze sama autorka zechce potwierdzic bo tak to tylko domniemania.
pozdrowka i powodzenia w pisaniu.
J.
nakatu
Wysłany: 01-06-2007, 12:19
agrest napisał/a:
Dlaczego w swojej ankiecie zakladasz ze wszyscy nurkowie jezdza nad morze czerwone??? Czy ankieta jest skierowana tylko do takich nurkow?
Odpowiadając na zarzuty:) muszę podeprzeć się odpowiedzią Mani:) praca magisterska dotyczy nurkowania wzdłuż wybrzeża egipskiego w Morzu Czerwonym. W związku z tym niestety nie mogę opisać wszystkich miejsc nurkowych na świecie:)
[ Dodano: 01-06-2007, 12:22 ]
agrest napisał/a:
To ze w poscie jest info o MC nie znaczy ze praca nie ma zawierac info o nurkowaniu w innych miejscach na co zreszta wskazuja jedne z pierwszych pytan ankiety: np. ulubione miejsca nurkowe. Nie ma pytania o ulubione miejsca nurkowe w MC.
Dlatego sie wlasnie pytam i dociekam. Moze sama autorka zechce potwierdzic bo tak to tylko domniemania.
pozdrowka i powodzenia w pisaniu.
J.
W pracy jest podrozdział w którym będą wymienione najpopularniejsze miejsca nurkowe na świecie wśród ankietowanych, ale to będzie tylko podrozdział, bez większych opisów. I stąd to pytanie:)
[ Dodano: 01-06-2007, 12:25 ]
Mam nadzieję, że już wszystko jasne. A co do nurkowania w Bałtyku to kto wie może jakaś praca podyplomowa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko