A u was biją murzynów
Gdzie Ty Maniu robiłaś ten swój doktorat? Na Łubiance?
Mania napisał/a:
Luis
Nie MANIpuluj faktów.
Doczytaj lepiej dokładnie wątek, który masz na myślisz, gdyż to niestety koleżanka Luis pomówiła mnie że rzekomo nawoływałem do linczu pana Z. Co jest oczywistą konfabulacją i do dziś nie doczekałem się odszczekania jej pomówień.
Pozdrawiam o Wszechwiedząca, o Najświetlejsza...
Ostatnio zmieniony przez Czorny 01-04-2008, 20:08, w całości zmieniany 3 razy
Ten watek zaczyna sie robic komiczny. Tak sie napedzacie...
Mam gdzies Wasz szeroko pojety stosunek do Mani ...
Jestem ciekawy jak to sie skonczy.
Z drugiej strony nie ma $$ to trzeba na innej osobie psy wieszac.
Czy az tak zle moderuje??
Tak strasznie macie jej za zle ze uzywa narzedzia ktore dostala od admina??
Wiecej luzu... duzo wiecej. To tylko forum. Mozna pisac co sie chce.
Ostatnio zmieniony przez Andrzej Minorczyk 01-04-2008, 20:19, w całości zmieniany 1 raz
Koleś Czorny opanuj się. Jesteś tu 3 miesiące, a zachowujesz się jakby to było twoje podwórko. Może Mania przesadziła, ale ty to juz kompletnie przeginasz i obrażasz ją oraz inne osoby. Nie widzisz tego? Zajmij sie czymś - może sex by ci dobrze zrobił? Znajdź sobie jakąś panienkę i spuść trochę tej pary z siebie...
Ostatnio zmieniony przez kolax2 01-04-2008, 20:21, w całości zmieniany 1 raz
Tak strasznie macie jej za zle ze uzywa narzedzia ktore dostala od moderatora??
Moderator sam powinien być niemal święty, by nie być kontrowersyjnym moderatorem.
Kasowanie cudzych postów by zamknąć komuś usta, kto wyciąga fakty niewygodne dla moderatora oraz obrażanie innych użytkowników, jest dyskwalifikujące dla osoby pełniącej taką funkcję.
[ Dodano: 01-04-2008, 20:25 ]
kolax2 napisał/a:
Może Mania przesadziła, ale ty to juz kompletnie przeginasz i obrażasz ją oraz inne osoby. Nie widzisz tego?
To wobec osób, które są tu tylko 3 miesiące nie obowiązują ogólnie przyjęte zasady?
Ciekawa teoria...
[ Dodano: 01-04-2008, 20:26 ]
kolax2 napisał/a:
i obrażasz ją oraz inne osoby
Możesz zacytować? Bo to wydaje się być pomówieniem...
W sumie przemyślałem sprawę i stwierdzam że może nie miałem racji. Myślałem że cenzura i chamskie wypowiedzi wobec innych ze strony moderatora są niedopuszczalne. Ale chyba nie ma o co kruszyć kopii.
Niniejszym chciałem więc przeprosić Manię i wszystkich uczestników forum za moje okropne zachowanie. Naprawdę, naprawdę nie wiem co mnie ukąsiło...
Pozdrawiam
Czorny
Ostatnio zmieniony przez Czorny 01-04-2008, 20:31, w całości zmieniany 1 raz
A ty nie? może wszyscy powinni być święty, żeby Czornemu zrobić dobrze?
Kolo - moderator jest człowiekiem. normalnym. ma swoje poglądy i swoje zdanie i w przeciwieństwie do ciebie za friko robi, żeby takie niewyżyte cudaki mogły tu pisać. wiec weź sie opanuj - znajdź se dobry burdel i tam sobie ulżyj.
Coś jednak chyba za mało siedzisz na innych forach - bo byś wiedział, że tutaj i tak nie jest źle.
Czytaj, ucz się od madrzejszych co tu są, a ktorych już poobrażaleś i jak już się naumiesz to sie odzywaj. Rób to jak jak - ja czytam i się mało odzywam. Bo - tak samo jak ty - nie mam zbyt wiele mądrego do powiedzenia.
Wysłany: 01-04-2008, 20:45
Ludzie!!!
A może by tak dać spokój tej sprawie... Czy to naprawde jest warte oczerniania się wzajemnie?
Nie można po prostu tego zostawić, zanim dojdzie do jakiejś shizmy?
Owszem można sobie poczytać, ale dowiedzieć się niczego nie dowiesz.
Eee,wydaje mi się,ze nie masz racji.Mimo wszystko wolność wypowiedzi,czasami dla tych najgłupszych,powoduje,ze ci mądrzejsi zaczynają się otwierać i prowokują tych pierwszych do wyciagania głębszych wniosków.Na sekcie było dużo ciekawych dyskusji,aż do krwi,i to jest jej atutem niezaprzeczalnym.
bym sobie tu, co nie co pousuwała, bo się obrażacie,
ale w związku z tym, że admin chce "składać do kupy", to nie będę mu dodawała roboty usuwając kolejne wątki.
o.
ale wiecie co? może by dać już na luz? hm? Darek powiedział, że się tym zajmie to z pewnością to zrobi.
dobrej nocy
Kas.
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 02-04-2008, 08:42
Czorny napisał/a:
kolax2 napisał/a:
wiec weź sie opanuj - znajdź se dobry burdel i tam sobie ulżyj.
I kto tu kogo obraża. Gratuluję kultury
Tu Cię nie rozumiem. Gdyby proponował kiepski, to tak. Ale dobry?
depech64 napisał/a:
Co poniektórzy poczuli się dotknięci że została ruszona "święta krowa"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko