Ja rozumiem że forum prywatne, moderowane ale proszę pamiętać że bez userów było by niczym, zresztą były już takie i szybko znikneły.
Jasna sprawa że moderatorów admin dobiera sobie według swojego uznania, ale jeśli duża grupa userów zaczyna zwracać uwagę że coś jest nie tak z jakimś modem to chyba warto ich wysłuchać.
A już ciągłe powtarzanie przez jednego z byłych już na szczęście moderatorek :
jak się nie podoba to wypie....ć ( w skrócie) powoduje u mnie odruchy wymiotne.
A już ciągłe powtarzanie przez jednego z byłych już na szczęście moderatorek :
jak się nie podoba to wypie....ć ( w skrócie) powoduje u mnie odruchy wymiotne.
Ale to moze przykra, ale prawda. Nikt przeciez nie trzyma nikogo tutaj na sile
Jak mi sie jakas knajpa nie podoba, a kelnerzy sa beznadziejni, to z niej wychodze. I wiecej juz do tej knajpy nie wracam. A Ty rozumiem siedzisz i narzekasz, ze knajpa beznadziejna? I chodzisz do niej ciagle?
Mania
Ostatnio zmieniony przez Mania 13-04-2008, 19:46, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 63 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 2478 Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 13-04-2008, 20:11
Ale o tym co Ty myślisz to już dawno wszyscy wiedzą , i nie wnosisz nic nowego poza "mąceniem".
I oczywiście jeżeli masz chęć to pisz , ale posłuchaj czasem dobrych rad.
Przy okazji ostatniego pożegnania Gustawa Holoubka słyszałem taka anegdotę:
"Sieci Holoubek z kolegami w SPATIF-ie i popijają, nagle wchodzi Jan Himilsbach i krzyczy: "Inteligencja wyp....ać", cisza... wstaje Holoubek i mówi "Nie wiem jak Państwo ale ja wyp...lam" .
Jeszcze trochę takich dyskusji i naprawdę trzeba będzie wyp...ać.
Do toalety wtacza się nieźle wstawiony Janek Himilsbach. Załatwiwszy swoją sprawę, zostawia babci klozetowej na tacy banknot o zdecydowanie zbyt dużym nominale. Spostrzegłszy to babcia wybiega za aktorem:
- Panie Janku, ale to za dużo, pan się pomylił, oddaję, ja jestem uczciwa...
- I dlatego tu, k...a, siedzisz - skwitował Himilsbach.
Tak sobie czytam to wszystko i dochodze do wniosku, ze musze chyba zapytac wszystkich userow kogo mam robic moderatorem, a kogo usunac z funkcji moderatora itd.
Przed wszystkim nie wyciągać moderatorów jak królika z kapelusza.
Tak więc pierwszym do usunięcia jest niejaki 'Radek' kimkolwiek naprawdę jest.
A poza tym wystarczy trochę poczytać żeby zauważyć, kto z funkcji moderatora
awansował na cenzora tnącego niewygodne dla siebie wątki...
Ale o tym co Ty myślisz to już dawno wszyscy wiedzą , i nie wnosisz nic nowego poza "mąceniem".
I oczywiście jeżeli masz chęć to pisz , ale posłuchaj czasem dobrych rad.
Pozdrawiam Piotr
Pkost napisał/a:
(..) rozumiem że forum prywatne, moderowane ale proszę pamiętać że bez (...)
Panowie długo będziecie jeszcze odgrzewać ten stary kotlet?
Pytam, bo należę do tej części czytających, którym się już znudziło oglądanie onanizowania się w temacie "jaka to niesprawiedliwość się stała na FN"
a ja mysle ze bycie modem ogranicza.i to mocno.przypomnijcie sobie "wirtualnej"pamieci scanera.zawsze cos tam sobie popisywal,czasem przesmiewczo czasem sensownie ,ale pisal.kiedy zrobiono go modem,jakby sie zacial.na dobre.nawet to jego spektakularne forumowe sepuku ,to nic innego jak krzyk rozpaczy zakneblowanego.mania tez zaczyna pisac na temat.i tak trzymac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko