Dlaczego piszesz ze "wszyscy", czyli też w moim imieniu?
mnie to np. nie bardzo obchodzi, chociaż w swoim czasie też byłem adresatem niechcianych pw, aczkolwiek w moim przypadku, na szczęście autora, nie było w nich pogróżek.
Innymi słowy mam to gdzieś, dla mnie to przeszłość.
Ostatnio zmieniony przez nseal 12-06-2008, 08:26, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 12-06-2008, 09:58
To moze trzeba jakas podwodna komisje sledcza ustanowic, oraz wezwac specjalistow z IPN, zeby pozniej ktos mogl napisac ksiazke kto, jak z kim i ktore PW byly falszywe a ktore prawdziwe ???
hubert68 napisał/a:
Pax, pax (łac. pokój). Opamiętajcie się (wszyscy).
poniewaz
nseal napisał/a:
Innymi słowy mam to gdzieś, dla mnie to przeszłość.
Podpisuje sie wszystkimi konczynami.
Szkoda tylko ze,
hubert68 napisał/a:
Ta dyskusja nie prowadzi do niczego poza zniechęceniem ludzi do forum.
Wysłany: 12-06-2008, 14:28
Andrzej Minorczyk napisał/a:
ja w od lipca moge w kazdy wekend.
to super ja może nie w każdy ale z chęcią jakieś nuranie w większym stadzie bym zaliczył --- czyli zostaje nam dogranie szczegółów -----zapraszam może na priv
pewien zaprzyjażniony instruktor na pytanie czy wie co to jest Forum-nuras ??
odpowiedział : taka firma co robi kiepskie kalendarze ...
i wydaje mi sie ze tak jest , bo to co tu sie wyczynia to przypomina troche pyskówke dzieci w przedszkolu i w dodatku sa w to zaangażowani instruktorzy , to jest bardzo zle , przypomina to mnie polskich polityków ...
nie płaczcie przedszolaki
Ostatnio zmieniony przez PawelW 12-06-2008, 17:52, w całości zmieniany 1 raz
forum jest nurkowanie powinno być formą relaksu , a co dla niektórych stało sie polem bitwy ... wzajmenych dokuczliwości , a nawet dało innym do myślenia jakimi sa mało wartociowymi ludzmi mimo ich wysokich naurkowych kwalifikacji ...
do zobaczenia pod wodą
$$ [Usunięty]
Wysłany: 12-06-2008, 18:18
Mania napisał/a:
$$
A ile miales lat jak zaczales nurkowac? Bo mi sie to nie bardzo zgadza.....Te 30 lat.
forum jest nurkowanie powinno być formą relaksu , a co dla niektórych stało sie polem bitwy
Hmmm Dla wielu, jednak życie wirtualne jest najwyższą formą relaksu.
Ciekawe, jak wypadłaby konfrontacja (np. na Sparmann) umiejętności i doświadczenia nurkowego wśród największych forumowych pieniaczy ?
Znam to forum od ponad 5 lat i zawsze były jakieś bitewki, ale odkąd zjawił się Smok, forum stało się wielkim polem bitwy. Jeżeli wywiązuje się ciekawy wątek i ktoś bezinteresowanie dzieli się swoją wiedzą, narażając się na atak troli, to po kilku takich akcjach przychodzi reflekcja, po co to robić ? Ostatnio coraz więcej osób zaprzestaje pisania, a ostatnio TomM również zamilkł. Kjar ze dwa lata temu przewidział taki rozwój wydarzeń !
Forum składa się z dawców i biorców wiedzy - jeżeli pozostaną tylko biorcy, to Smok zostanie królem
Wiek: 63 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 2478 Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 12-06-2008, 20:42
waldo napisał/a:
Ostatnio coraz więcej osób zaprzestaje pisania, a ostatnio TomM również zamilkł.
No wiesz... po takim sprowadzeniu do parteru na DIW , ( pomimo Twojej dzielnej pomocy)
pozostaje się chyba okopać i tu.
I wcale nie zrobił tego ten "paskudny" Smok, tylko profesjonaliści od nurkowania.
Pozdrawiam Piotr
Ostatnio zmieniony przez piotrkw 12-06-2008, 20:44, w całości zmieniany 1 raz
forum jest nurkowanie powinno być formą relaksu , a co dla niektórych stało sie polem bitwy ... wzajmenych dokuczliwości , a nawet dało innym do myślenia jakimi sa mało wartociowymi ludzmi mimo ich wysokich naurkowych kwalifikacji ...
piotrkw napisał/a:
waldo napisał/a:
Ostatnio coraz więcej osób zaprzestaje pisania, a ostatnio TomM również zamilkł.
No wiesz... po takim sprowadzeniu do parteru na DIW , ( pomimo Twojej dzielnej pomocy)
pozostaje się chyba okopać i tu.
I wcale nie zrobił tego ten "paskudny" Smok, tylko profesjonaliści od nurkowania.
1. Trzeba zaznaczyć że to najspokojniesza dyskusja o $moku.
2. Patrzcie na dobro jakim jest internet z przymrużeniem oka, ludzie jakimi sa tu postrzegani a jakimi sa live to jednak wielka różnica.
3.Faktem jest ze od kiedy tutaj urzeduje $mok wielu ludzi dzielacych sie swoja wiedza i doswiadczeniem juz tego nie robi.
4. Nic sie nie poradzi takze na fakt iz w jednym temacie Uzytkownik jest przyjacielem a w innym ten sam jest wrogiem.
5. Przypominam że to forum- TYLKO FORUM.
[ Dodano: 13-06-2008, 09:00 ]
Narzekacie że takie tematy nie powinny miec miejsca - zobaczcie jaka ta dyskusja ma ogladalnosc. Obłuda rulez.
[ Dodano: 13-06-2008, 09:10 ]
$$ napisał/a:
nurkuje sam. Już ponad 30 lat.
Może jak śpiewali Scorpions'i nadszedł "Wind of change"
TURBISS napisał/a:
to super ja może nie w każdy ale z chęcią jakieś nuranie w większym stadzie bym zaliczył
No wiesz... po takim sprowadzeniu do parteru na DIW , ( pomimo Twojej dzielnej pomocy) pozostaje się chyba okopać i tu.
I myślisz, że to z tego powodu jego posty są sporadyczne na tym forum ?
Jak widzę, postrzegasz prowadzone dyskusje pod kątem wygranych/przegranych i kto komu bardziej dokopał ?
Jeżeli zainteresowanie dyskusjami wśród większości forumowiczów byłoby z tego powodu, to sam chyba przyznasz, że nie ma najmniejszego sensu wysilanie się i bezinteresowne dzielenie się wiedzą. Przypomnij sobie może, ile ciekawych postów napisał TomM i ile osób skorzystało z jego wiedzy.
PS. Przy tak szlachetnych pobudkach zainteresowania dyskusjami, wystarczy taki wątek jak ten No i jakże ogromną wiedzę wniesie do wiedzy nurkowej
Ostatnio zmieniony przez waldo 13-06-2008, 09:28, w całości zmieniany 1 raz
$$ [Usunięty]
Wysłany: 13-06-2008, 10:16
waldo napisał/a:
No i jakże ogromną wiedzę wniesie do wiedzy nurkowej
Umieściłem załączniki SCRów o stałym ciśnieniu cząstkowym tlenu.
Wysłany: 13-06-2008, 11:03
a $$ znowu swoje... $$ zrozum w koncu, ze tego co masz do powiedzenia nikt z nurkujacych niespecjalnie chce sluchac. Ludzie chca za to sluchac o sprawach praktycznych, w ktorych jesli juz cos mowisz, jest to "mocno nacigane"
Przez takich gosci ja ty nie chce sie pisac, bo nikt normalny nie chce dzielic sie wiedza po to, zeby pozniej odpierac ataki takich trolli jak ty. Niech admin wezmie sobie to do serca - inaczej za rok czy dwa beda tutaj jedynie $$ki i forum z nurkowaniem wspolnego zbytnio miec nie bedzie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko