Wiek: 54 Dołączył: 09 Sie 2005 Posty: 883 Skąd: Wawa-Łady
Wysłany: 08-07-2008, 21:08
Kulka, tam jest co innego do roboty, pozycz quada, motor lub samochód terenowy i pojeździj po pustyni.
Albo kup hash (na każdym rogu po 20 ichniejszych kundli) i będziesz miał nurkowanie virualne
A najlepiej jedno i drugie
Zdecydowanie polecam też wyprawę do Marakeszu - co najmniej na 2 dni
Już niedługo na stronach FFF foto-video relacja z wyprawy na Marokońską Saharę trasą rajdu Paryż - Dakar.
Ostatnio zmieniony przez duch 08-07-2008, 21:11, w całości zmieniany 4 razy
Człowiek raz zada za trudne pytanie, więc odzywają się ci co nie mają pojęcia o temacie, nic kompletnie nie maja do powiedzenia, ale zawsze można sobie nabić statystyki na FN.
Konrad Dubiel,
Cytat:
A jest tam po co nurkować?
No wiesz leży nad wodą i to dosyć sporą więc dla mnie to już jest powód
duch,
Cytat:
Kulka, tam jest co innego do roboty...
Czy ja napisałem gdzieś że ja tam jadę ? Ja szukam tam tylko jakiegoś CN. Ja się tam nie wybieram, ktoś poprosił mnie o pomoc ot co...
Pozdrawiam wszystkich w wątku i dookoła jednak forum to specjalne miejsce
No wiesz leży nad wodą i to dosyć sporą więc dla mnie to już jest powód
Jeżeli chcesz piach oglądać to faktycznie jest to dobry powód.
Już pobieżny rzut oka na wyniki z googla wskazuje, że jest tam jedna baza nurkowa, a atrakcji pod wodą raczej brak.
Jeżeli wiesz, że jest inaczej daj znać, też się chętnie do Maroka wybiorę.
nurek102 [Usunięty]
Wysłany: 09-07-2008, 10:27
NIe bylem tam, ale znalazlem fotki podwodne z tamtej okolicy tutaj - nie tylko piach tam chyba jest.
Wysłany: 29-03-2011, 13:46 Agadir
Trochę po terminie, ale ...
może ktoś jeszcze będzie potrzebował. W tym miesiącu gościłem w Agadirze. To centrum o którym mowa w poście już nie istnieje (podobno przeniesione nad Morze Śródziemne). Mimo usilnych starań nie udało mi się znaleźć żadnego innego, choć rozmawiałem z wieloma ludźmi tam na miejscu. Pozostaje faktycznie pustynia, basen i inne "atrakcje".
Szkoda, bo ocean mają piękny, szkoda bo zabrałem ze sobą prawie cały szpej.... i nic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko