Mam pytanko czy spotkaliscie sie z tymi automatami Automat Dive Rite RG 2500, Automat Dive Rite RG 3000 i jakie macie o nich opinie? W porownaniu np z Apeksami? (do ktorych modeli Apeksa badz innych automatow mozna je porownac? Z gory dzieki za info.
Mam pytanko czy spotkaliscie sie z tymi automatami Automat Dive Rite RG 2500, Automat Dive Rite RG 3000 i jakie macie o nich opinie? W porownaniu np z Apeksami? (do ktorych modeli Apeksa badz innych automatow mozna je porownac?
Porównać możesz z automatami sprzedawanymi przez Scubatech bo to ta sama tajwańska produkcja.
Jak się po domu rozejrzysz do połowa sprzętu jak nie z Tajwanu to z Chin pochodzi.
Masa firm sprzedaje tajwański sprzęt ze swoją metką - Dive Rite, OMS, Seemann, Scubatech, itd.
Tajwańskie automaty w większości wyglądają na konstrukcje nieco kopiowane od innych producentów. Z korzyścią dla nich
Na Scubatecha nie słychać narzekań, więc:
- jeżeli Dive Rite jest tańszy od Scubatecha to bierz Scubatecha,
- jeżeli Apeks jest tańszy od Scubatecha to bierz Apeksa.
Wysłany: 23-07-2008, 12:35
Miałem 3 sezon RG 2500 i byłem z niego bardzo zadowolony
w tym roku kupiłem Apeksa XTX 200 a DivRite miał iść jako drugi
lecz RG 2500 tak się spodobał mojej drugiej południce że musiałem się z nim pożegnać.
W serwisie drogi nie jest a dystrybuują na Polskę zajmuje się Scubatraining i mają w sprzedaży kity serwisowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko