Wysłany: 21-02-2009, 10:44
grzegorz napisał/a:
pływałem długi czas w H Exporerze 55 uzywając go do 15-ki,dawałem radę bez zadnej walki.
Pewnie ze da rade, co można np.zobaczyć tutaj.Strona Hoghartian
Polecam film z Buford Spring np. okolice 3'50''.
W sytuacji "awaryjnej" mam tylko taki worek i taka flaszke, pewnie najlepsi mogą nawet
Andrzej Minorczyk napisał/a:
Odnosnie workow to kiedys usłyszalem:
"Nie dajmy sie zwariowac, worek to worek czy H czy DTD ,czy po ziemniakach - dobry nurek i z reklamowka sobie poradzi".
Ale nie każdy jest najlepszy i chyba nie o to chodzi
Wysłany: 02-05-2009, 22:16
A ja polecam to Apeks
WTX4 Buoyancy cell ze strony http://godive.net/ plus plyta stalowa i Apeks
WTX Harness .Plywalem juz w wielu wynalazkach i to ustrojstwo według mojego osobistego odczucia bije wszystko na lep. Apeks to Apeks. Do tego doklejam odpowiedni woreczek i mam wszystko w jednym (Head Schoulders).Ale ten WTX4 spełni wszystkie twoje na stan obecny wymagania .Pozdrowionka.
[ Dodano: 02-05-2009, 22:17 ]
A ja polecam to Apeks
WTX4 Buoyancy cell ze strony http://godive.net/ plus płyta stalowa i Apeks
WTX Harness .Pływałem już w wielu wynalazkach i to ustrojstwo według mojego osobistego odczucia bije wszystko na lep. Apeks to Apeks. Do tego doklejam odpowiedni woreczek i mam wszystko w jednym (Head Schoulders).Ale ten WTX4 spełni wszystkie twoje na stan obecny wymagania .Pozdrowionka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko