Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 27-10-2009, 16:35
KasiaK napisał/a:
jacekplacek napisał/a:
Niezależnie od kursu, książka: "NITROKS Poradnik dla nurków" J.Kot, T.Żabierek. Rewelacyjnie, bardzo przystępnie opisane.
tjam, tylko troche za duzo wzorow.
bez sensu to jest akurat.
IMHO to właśnie z sensem jest, bo ja ni w diabły nie rozumiem wzoru który się nagle "pojawił" a tam opisane jest w miarę sensownie co i jak.
swoją drogą nienawidzę czystych wzorów i wszystko liczę sobie z proporcji po zastanowieniu, zrozumieniu, wytłumaczeniu, natomiast:
KasiaK napisał/a:
jacekplacek napisał/a:
Natomiast nie daj sobie wcisnąć książki "Nitrox i wstęp do innych mieszanin" T. Strugalskiego: błąd na błędzie, mgliste opisy.
święta prawda.
swojego czasu przeglądałam sobie tę książkę, jak miałam zły humor i chciałam się pośmiać.
a dedykacja na początku to "miszczostwo" normalnie
to zdecydowana prawda - specyficzny jest też ton i atmosfera tej książki - debeściak na chandrę! chyba nawet pozwolę zarobić autorowi i sobie kupię całość, bo nie na co dzień mamy na forach kłótnie rodem z sekty potrafiące ucieszyć mordkę
offtopując i moralizując: nie rozumiem po co ludzie się kłócą? i tak każdy ma "swoją" rację a racja bytu i dla Nitroksu i dla Nitroxu JEST.
oczywiście kłótnie nie dotyczą EAN, tak sobie tylko mnie tutaj natchnęło coby PAX napisać i prosić o kulturalną wymianę zdań zawsze i wszędzie i nie przejmowanie się odmienną skrajnie opinią oponenta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko