Wysłany: 02-04-2010, 17:15 MK17/A700 co sadzicie o tym sprzecie ??
Witam
Mam pytanie, a mianowicie zastanawiam sie nad kupnem automatu i w sklepie poradzono mi tego wlasnie SCUBAPRO MK17/A700 co o nim sadzicie ?? Nurkuje ktos na takim ?? czy jest dobry ??? pozdrawiam i dziekuje
Wysłany: 03-04-2010, 09:43 Re: MK17/A700 co sadzicie o tym sprzecie ??
Stradzak napisał/a:
Witam
Mam pytanie, a mianowicie zastanawiam sie nad kupnem automatu i w sklepie poradzono mi tego wlasnie SCUBAPRO MK17/A700 co o nim sadzicie ?? Nurkuje ktos na takim ?? czy jest dobry ??? pozdrawiam i dziekuje
Raz mi sie zdarzyo nurkowac na tym z gablotki ze zwrotu i jak dla mnie okej. Nie mam guru takiego doswiadczenia jak ty masta ze stagem nie nurkowalem ale byl uzywany do stage i chlopaki sobie go chwalili jako mocny i nie zawodny co do 2 stopnia nie mam zdania nawet go na zywo nie widzialem
Bedziesz zyl tym awaryjnym nurkowaniem to masz wspomnienia......hahahaha
a jak zostaniesz moze moderatorem to juz bedziesz gUrU MaStA BlAsTa PrAwIe RaStA
Ostatnio zmieniony przez Szyderca 20-04-2010, 18:12, w całości zmieniany 3 razy
Zabawne,wydaje mi się że obaj pracujecie w firmie z th w środku.Swego czasu ta firma wyprzedawała MK17 z R395 pod nazwą inflator za 599zł(wcześniej kosztował 999zł)wszystko było by fajnie tylko dlaczego sprowadzacie automaty w wersji INT? P.S.Firma ta w którymś momencie miała najlepsze ceny na Digitale 330,tylko ciągle mam nieodparte wrażenie,że nie do końca wiedzą co sprzedają...
Z doswiadczenia jako byly pracownik powiem tak co do kwestii czy wiadome było co było sprzedawane.Wiadome. A myślisz ze cena na DIGITALE to myślisz ze z czego się wzieła. Katalogowa 479 w dobrych czasach 349zl. Mala promocja. Co do pytania dlaczego INT. FIRMA francuska, magazyny we Francji i zaopatrzenie z Francji a we Francji na czym się nurkuje tak najpopularniejszy system rekracyjny???? INT . Proste. Teraz są i DINy
Swego czasu ta firma wyprzedawała MK17 z R395 pod nazwą inflator za 599z
Stare śmieszne czasy gdy tłumaczenia robił taki co się niby znał, był też nurkiem ale zapomniał w jakiej organizacji:)
Hahaha To były hity. Pamiętam początek pracy a Tu takie cuda. Ale teraz jest Oke. Ja jakos pamietam że mk17 z R395 wersja TEST DEMO kosztowala jakieś 300zł chyba
Marcin13736 [Usunięty]
Wysłany: 20-10-2010, 23:40
Sebastian Szczesniak napisał/a:
Ja też pochwalę MK17, używałem go długo w trudnych polskich warunkach. Pomimo kilkukrotnego zalodzenia 2 stopnia ( R395) MK17 wytrzymał
A w jakich warunkach zamarzł Ci ten automat? Pytam, bo zamierzam kupić taki drugi stopień. Dodam tylko, że na pewno nie bedę nurkować podlodowo ale w większości w polskich warunkach.
Wysłany: 26-10-2010, 13:04
Zamarzal kilkukrotnie przy temperaturze wody ok 3-4 stopni na glebokosciach ponizej 20m. Z mk17 bylem pod lodem, zasilal kamizelke. Powtorze to co napisalem w twoim poscie r395 nie sprawdza sie w polsce. Scubapro zaleca s600/a700 lub g250 na pierwszym stopniu mk17.
Ostatnio zmieniony przez Sebastian Szczesniak 26-10-2010, 13:57, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko