Witam.
Czy ktoś zna bazę Neptun w Vodicach w Chorwacji? Proszę o opinie i sugestie.
Grzegorz
Też o nich myslałem, bo w sierpniu wybieram się na wakacje z rodzinką. Wysłałem maila z zapytaniem ale mnie olali (zero odp.), napiasłem do innej bazy http://www.vodice-dive.com/ i tutaj miałem info nastepnego dnia. Zaproponowali mi 1 nur za 20E (swój sprzęt) jak wezmę pakiet (4-6 nurów) to za 18E.
A kiedy się wybierasz?
Witaj Grzesiu !!
Jeśli byś sie wyprawiał na poczatku lipca na tą Chorwację - to daj znać (to Ja ten łysy z nad Bałtyku- od Jurka i Andrzeja) - ja jadę od 03.07 na tydzień nurkowań trimiksowych - wraczki !!!
grzegorz garwol
Wysłany: 07-06-2010, 14:36
Hejka.
Jadę 18.06.2010 na dwa tygodnie, więc chyba się miniemy:(
Jestem w Vodicach i nurkowałem dziś z w/w bazą. Na łodzi luz 4 nurków, dwa fajne nury po 20 Euro za szt., w środę być może wyjdzie Franceska w cenie 40 Euro za nurkowanie.
Jestem z rodziną na wczasach, więc niemałe znaczenie ma też szybki powrót, o 13.00 byliśmy z powrotem. Podsumowując:
Polecam bazę za
- niewielka ilość osób na łodzi
- duża łódż, wchodzenie w sprzęcie po drabince po nurkowaniu
- szybki powrót do rodziny
- dobra atmosfera
- niska cena w porównaniu do konkurencji, chciałem nurkować w bazie nautiliusa w pobliskich Jezerach, ale patrząc na cennik z ich strony www jedno nurkowanie 32,5 Euro jezeli zarejestrowano się na nurkowanie w Polsce, a na miejscu 37,5 Euro,czyli prawie dwa razy drożej
Ostatnio zmieniony przez leon 22-08-2011, 16:50, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko