Wysłany: 13-06-2010, 10:41 Sharm od 23 czerwca 2 tygodnie
Lecę tam z rodziną i może ktoś tam będzie bardziej doświadczony to chętie bym się podłączył. Ja świeżo po * a żona snurki i syn Intro.
Czytałem już chyba wszystkie tematy po dwa razy, naładowany taką wiedzą wysłałem maile do kilku baz nurkowych o warunki i oczywiście ceny. Po 4 dniach niestety nie mam odpowiedzi m. innymi Nautica, Divingpro i inne - szkoda.
Porady i słowa otuchy mile widziane, może wspólne nurki.
Pozdrowienia i
w jakim hotelu będziesz zakwaterowany?
jako początkujący nurek odradzam Divingpro - w Sharm miałem kontakt jeszcze z bazą Shamandura prowadzoną przez Włocha bardzo dobrze mówiącego po Polsku. Dużo fajniejsze podejście do początkujących nurków.
pozdrawiam
Będę w hotelu Amwaj Oyon i tak myślałem, że lepiej coś blisko hotelu.
Piszą też, że jest to bez znaczenia bo i tak wszyscy jadą do portu skąd wypływają, ale tego nie wiem.
Bede od 15
(dwa tyg) z kolega planujemy okolo 5 dni nurkowych Nautica albo Emperor także mozemy cie przygarnac.Widze ze jestes z Bydgoszczy ja dwadziescia pare lat mieszkalem tam takze bedzie o czym gadac Jesli chcesz sie dołaczyc daj znac .Pozdrawiam
w Sharm miałem kontakt jeszcze z bazą Shamandura prowadzoną przez Włocha bardzo dobrze mówiącego po Polsku. Dużo fajniejsze podejście do początkujących nurków.
Ach , ten Andrea...
Do Egiptu polecam co najmniej zabranie swojego automatu, bo wypożyczone czasem ... nie działają ( choć ja lubię ekstremalne przygody )
dzięki Topor 75 może uda się spotkać z mojej strony chętnie bo sam to jakoś słabo się czuję
może na pw
(dopiero dzisiaj wróciłem i dlatego po takim czasie odp, ale już się pakuję)
Pozdrawiam
[ Dodano: 21-06-2010, 18:44 ]
Jutro lecę i o 17 już na miejscu a jutro ........
[/code]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko