[quote="maniekt"]cn-adriatic]
Ja mam negatywne wspomnienia. Szukałem oferty na safari - wykonałem telefon do bazy w Polsce, dodatkowo (na ich prośbę) opisałem mailem i nie dostałem ani jednej odpowiedzi z Marsa, pomimo że przypominałem się parę razy.
Ja mam negatywne wspomnienia. Szukałem oferty na safari - wykonałem telefon do bazy w Polsce, dodatkowo (na ich prośbę) opisałem mailem i nie dostałem ani jednej odpowiedzi z Marsa, pomimo że przypominałem się parę razy.
Zadzwon do Warszawy www.adriatic.pl i porozmawiaj z Ewą - ja im w Polsce przelalem kase w ciemno pojechalem do Egiptu, a tam dostalem jeszcze znizki i wszystko bylo ok - wiem, ze Adriatic i CN Adriatic mieli jakies personalne przesuniecia (kiedys bylo to to samo) co do CN nie bede bronil bo nie znam na tyle, ale Adriatic z Warszawy napewno moge polecic!
Ja byłem w EGP kilka razy z Victoria Travel. Niby oferta podobna do innych biur, ale mają dziewczyny sporo informacji o lokalizacjach/hotelach/ miejscach nurkowych , do których wysyłają klientów. Poza tym sprawne załatwianie formalności, możliwość zakupu ubezpieczenia ( Hestia) w tym samym miejscu mnie satysfakcjonuje. W zeszłym roku kupiłem też za ich pośrednictwem pakiet nurkowy - wyszło taniej niż przy negocjacjach mailowych bezpośrednio z tą samą bazą. I co ważne - urlop załatwia się miło, bezstresowo, czuć, że drugiej stronie też zależy
Wysłany: 16-07-2010, 23:54
W maju nurkowałem z CN Adriatic w Marsa i mogę ich z czystym sumieniem polecić.
Nieważne czy nurkujesz z Irkiem albo Izą, czy z ich fajnymi divemasterami, wszystko (mimo pozornego egipskiego chaosu;) jest zawsze świetnie dopięte.
Ja swój wyjazd bukowałem sam, ale o ile pamiętam Irek i Iza są agentem Alfa Star i wszystko Ci mogą zorganizować.
Ostatnio zmieniony przez been 17-07-2010, 00:03, w całości zmieniany 4 razy
Wysłany: 17-07-2010, 00:07
Skontaktuj się z Karoliną z Victoria Travel. Ta dziewczyna to mistrzostwo świata w pomocy przy wyjazdach nurkowych. Miesiąc temu załatwiiła mi ekstra safari. Od połowy września do połowy października będę w Hurghadzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko