Wysłany: 15-01-2011, 19:49 co do wyciągania nieprzytomnego to może nowy temat?
No więc czytam sobie spokojnie o tym, jaki to jacket wybrać (jak wiecie, moim faworytem jest Jacket Atomic) no i napotykam na taki film burzący mój spokój ducha:
Co Ty za jacket atomic kupujesz - jak toto wygląda ?
Nie mogę tego zdradzić, bo jacket ten jest niedostępny na normalnym rynku, jest wykonywany tylko na specjalne zamówienie i tylko z polecenia członków kościoła scjentologicznego dla innych akolitów. Cicho , sza !
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 16-01-2011, 00:11 Re: co do wyciągania nieprzytomnego to może nowy temat?
beroduar napisał/a:
Nurkot twierdzi, że jest to wyciąganie nieprzytomnego.
ja tylko zaproponowałam nowy temat dotyczący wyciągania nieprzytomnego.
nie pisałam i nie uważam że to jest przedstawione na tym filmie.
aczkolwiek - nie wiem? może oni właśnie tak uczą się wyciągać nieprzytomnego?
to przecież są tec divers a nie komandos divers...
mi to wygląda trochę na poderwanie trupa + holowanie.
jak na mnie trenowano ową technikę to m.in. tak to wyglądało.
a jak Wy wyciągacie nieprzytomnego?
i... wiadomo jak powinno wyglądać idealne wyciągnięcie. ale jeśli nie jest idealne? co olać? a czego nie wolno lekceważyć? pytam też o to co się zdarzyło Wam podczas ćwiczeń (albo realu, ale hope że nie wiele osób ma takie dośw.) oraz o jakieś wskazówki ewent. ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko