Wysłany: 13-04-2011, 16:42 Skrzydło Poseidon tech lift gravity zero
Witam wszystkich,
jak wielu innych początkujących, szukam jakiegoś jacketu dla siebie.
Znalazłem coś takiego :
poseidon skrzydło
ale za nic nie mogę znaleźć jakichś bliższych informacji dot. tego sprzętu. Ktoś coś takiego ma, zna ? Warto się nad tym pochylić ?
Dla ułatwienia podam, że nurkuję tylko i wyłącznie dla przyjemności i jeżeli się tylko da to w ciepłych wodach. W kraju nurkuję tylko po to aby nie wyjść z wprawy.
Wiek: 58 Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 3897 Skąd: Łódź/Gliwice
Wysłany: 18-04-2011, 17:33
Cześć, proponuję kupić płytę alu + adapter alu i worek dedykowany do singla, np. Halcyon Eclipse. Najlepsze i najlżejsze (samolot) rozwiązanie. Również patrząc na tą samą jakość zestaw skrzydło/płyta wyjdzie taniej niż jacket. No i jak coś się przetrze/popsuje - wymieniasz tylko pojedynczy element.
Wysłany: 20-04-2011, 21:20 Re: Skrzydło Poseidon tech lift gravity zero
spłuczka napisał/a:
Witam wszystkich,
jak wielu innych początkujących, szukam jakiegoś jacketu dla siebie.
Znalazłem coś takiego :
poseidon skrzydło
ale za nic nie mogę znaleźć jakichś bliższych informacji dot. tego sprzętu. Ktoś coś takiego ma, zna ? Warto się nad tym pochylić ?
Dla ułatwienia podam, że nurkuję tylko i wyłącznie dla przyjemności i jeżeli się tylko da to w ciepłych wodach. W kraju nurkuję tylko po to aby nie wyjść z wprawy.
dzięki z góry za pomoc
Osobiście używam BISCAYA LIFT 75 ale miałem okazję pływać na Graviti. Cena fajna i sprzęcior sensowny. Można tylko uprząż zmienić na mniej skomplikowaną. Ale do rekracyjnych nurków wystarcza. No ale musisz wiedzieć że z w takiej konfiguracji nie bedą o tobie mówić PRO. Bo w Polskim kraju liczy się tylko płyta+ taśma(najlepiej jedna)+ worek.Najlepszy z literką H :D:D:D:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko