Czy ktos moze wie kiedy bedzie dostepny transmiter do tego komputera?
Kupilem go rok temu i mares obiecywal ze juz niedlugo i nadal nic nie zrobili.
Pisalem do nich ale nie odpisuja. dzieki
Wysłany: 29-05-2011, 10:41
piotrkw napisał/a:
Jakie Twoje wrażenia , po roku pracy z tym sprzętem.???
Może nie pytany nie powinienem się odzywać , ale opowiem swoje .
Na samym początku udało mi się kupić tego Maresa w bardzo okazyjnej cenie .
Po 4 nurkach komputer nie chciał się ładować .Wysłałem do serwisu Maresa i okazało się iż był uszkodzony kabel USB ( Obsługa szybka i miła ) za 4 dni Mares był u mnie sprawny.
Co do samego kompa - polecam.
Zwłaszcza na nocne nurki - duży czytelny wyświetlacz ,obraz profilu nurkowego wyrażny i czytelny tryb denny.
O innych przydatnych rzeczach możesz poczytać sobie ściągając sobie manual do tego kompa.
Ja polecam i nie zamieniłbym go na żaden inny komp. Ze względu na wyjątkową czytelność informacji które pokazuje , nawet osoby ze słabym wzrokiem nie mają problemu z odczytaniem i interpretacją .
Zrobilem z nim przez ten rok 46 nurkowan i jestem bardzo zadowolony. jak kupie transmieter i zrobie pare nurkow to dam znac czy wszystko dziala tak jak powinno.
Ja nie mialem zadnych problemow z ladowaniem, komputer dziala bardzo dobrze od poczatku.
Reszta dokladnie tak jak napisal SLAWEK290
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko