Ja też wszystkim życzę Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego nowego 2012 roku zyczy wszystkim forumowiczom czasami marudny Jozio
Wysłany: 24-12-2011, 14:05
zeby choinka uginała się pod bombkami, Mikołaj ( badź Gwiazdor do wyboru ) pod prezentami, a stół pod pychotami ( a potem siedzenia pod nami- zdecydowanie nie ) i wszystkiego najpiękniejszego
i od razu przy okazji świąt i zbliżającego się konca roku- dziękuję tym wszystkim, których poznanie- podwodne, nawodne i wirtualne uczyniło z nurkowania jeszcze bardziej pasjonującą przygodę
a szczególnie Tym, którzy są taką wisienką na torcie tego roku
Wysłany: 26-12-2011, 01:16
i ja chciałabym życzyć emocji nurkowych w drugi dzień Świąt tym, którzy zanurkować zechcą ..........
i pozazdrościć tym, których nurkujących przy orłowskim molo dzisiaj przed południem widziałam (mimo sporej ilości śmieci i kiepskiej wizury )
może się uda jeszcze w tym roku ........
Gorące pozdrowienia również dla wszystkich, których miałem przyjemność poznać w tym roku - i dla "wiśni" (jw.) i dla innych owoców ;)
Ale też specjalne pozdrowienia dla wszystkich, których poznam w nadchodzącym roku ;-)
Marcin - chwilowo z miasta o bardzo nurkowej nazwie: Rybnik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko