Wysłany: 05-09-2012, 23:51 Witam z Ludwikowic Kł. Jest nas czterech ;)
Witam
Na imie mam Marcin nazwisko Kocur, lecz nikt nie mówi do mnie po imieniu i niech tak zostanie po prostu Kocur;) Kilka słów o sobie i nie tylko:
Przygoda z nurkowaniem zaczeła się kilkanaście lat temu po zatopieniu silnika od łodzi w jeziorze Jezierzyckim koło Dębca Nowego z chęci jego odnalezienia. Kurs w Wałbrzychu u Pana Jerzego Kołodzieja ćwiczenia basen na Białym Kamieniu oraz Zimnik. Silnika niestety nie znaleźliśmy. Później wylot do USA tam troszkę ponurkowałem a przedewszystkim zakupiłem kompletny sprzęt. Powrót do Polski sporadyczne nurkowania w kraju i za granicą. Roczek temu wszystko się zmieniło namówiłem kilku kolegów na nurka połkneli bakcyla i jesteśmy Ja, "Gruby", "Czubek" i "Czarny". Każdy z nas ma kompletny sprzęt. Ostatnio zakupiliśmy sprężarkę starą gerę którą musimy zaopatrzyć w dodatkowy filtr zrobimy to w najbliższym czasie. Najczęściej jeździmy dać nura w weekendy czasami uda nam się urwać w tgodniu. Najczęstrze miejsca to te najbliżej nas czyli: Zimnik, Sobótka-Kantyna, Nadziejów czy Głuszyca ale to kałuża. Niekiedy wypuszczamy się dalej.
Zapraszamy wszystkich chętnych na wspólnego nura i wymianę doświadczeń.
Pozdrawiam
Marcin13736 [Usunięty]
Wysłany: 06-09-2012, 06:44
Witaj Kocur,
Miłe te twoje przywitanie, wydaje się że miło było by się spotkać nad i wodą i zrobić nurka. Może kiedyś się drogi nurkowe zejdą nad jakąś wodą. Poczekamy- zobaczymy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko