Nie przesadzajcie z tą wizurą- mleko było straszne. Ale nie ma się co dziwić, nurków było chyba z 200-tu. I chyba kilka osób w FN widziałem- Syrenkę i Darię... Aczkolwiek nie miałem odwagi tak po prostu podejść i zagadać. Z resztą wszyscy byli zajęci jakimś nurkowaniem...
Wiek: 52 Dołączył: 15 Mar 2010 Posty: 1532 Skąd: Jaworzno
Wysłany: 11-09-2012, 09:36
Marcin13736 napisał/a:
Nie przesadzajcie z tą wizurą- mleko było straszne.
Ale tylko tam gdzie wczesniej byli nurkowie...Czyli w sobotę rano było dobrze wszędzie, po połódniu wszędzie poza "atrakcjami" a w niedzielę tylko na plytkim
Tak przy okaji to chyba wszyscy wzieli sobie za punkt honoru zrobić maxa na Koparkach (czyli 16m) bo przy rurach pod mostkiem wizura była <0.5m. To sie nazywa parcie na cyfrę
Marcin13736 napisał/a:
I chyba kilka osób w FN widziałem (...) Z resztą wszyscy byli zajęci jakimś nurkowaniem...
Też byłem, ale faktycznie byliśmy zajęci jakim nurkowaniem albo gadaniem o nurkowaniu
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 11-09-2012, 09:50
mi_g napisał/a:
Tak przy okaji to chyba wszyscy wzieli sobie za punkt honoru zrobić maxa na Koparkach (czyli 16m) bo przy rurach pod mostkiem wizura była <0.5m. To sie nazywa parcie na cyfrę
Jak tylko robię tam głębokie i nie jest namącone, natychmiast poprawiam ten stan - ludziska tak się przyzwyczaili do podmostka namąconego, że wizura w tym miejscu może być mocno stresująca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko