a ja jestem z Brodnicy i jestem nowy na forum, ale jak przyjedziecie na zbiczno to chetnie dam z Wami nura i pokaze gdzie zatopilem zaglowke w celach nurkowych oczywiscie.
Darka
Wysłany: 16-08-2004, 09:41
Ja również chętnie dołączę do braci (i siostrzeni) forumowej.
Bardzo proszę o wpisanie mnie na listę uczestników.
Darka + 1
Wysłany: 17-08-2004, 11:40
Pragnę wszystkich tych, którzy przybędą na spotkanie FN poinformować, że nurkowanie nocne będzie połączone z wyławianiem "skarbów". Cały czas poszukuję sponsorów i w chwili obecnej mogę oznajmić, że będą to:
dla 3 osób roczne prenumeraty magazynu
dla 10 osób 6 kolejnych wydań magazynu
wiele upominków i nagród ufundowała firma
2 pięciodniowe pakiety nurkowe w Egipcie ufundowała firma Doroty i Wojtka łącznie z firmą
5 20% zniżek na kursy podwyższające kwalifikacje
i 10 15% zniżek na kursy specjalistyczne ufundowało
akcesoria nurkowe firmy SCUBAPRO oraz zniżki na kursy nurkowe ufundowała firma
Mam nadzieję, że do tej listy przybędzie jeszcze kilka innych, cennych nagród o czym będę na bieżąco informował.
Fantomas [Usunięty]
Wysłany: 17-08-2004, 13:44
witam,
i ja będę, od piątku wieczór do niedzieli. sam, z miejscem w aucie.
Darku, prosze o wpisanie mnie na listę.
Wysłany: 18-08-2004, 23:09
Sptokanie coraz bliżej i pewne sprawy zaczynają się klarować. Troszkę podzwoniłem, popisałem i jak już wcześniej wspomniałem udało mi się zachęcić kilka osób aby ufundowały nagrody. W chwili obecnej są to wydawnictwa: Wielki Błękit i Nitrox oraz znana już chyba wszystkim firma SCUBATECH, DIVE TREK, COLONA.
Wydawnictwa ufundowały prenumeraty, natomiast SCUBATECH ..... dowiecie się na miejscu ale nagrody są naprawde extra. SCUBATECH gwarantuje wszystkim uczestnikom spotkania FN atrakcyjne rabaty na zamówiony w trakcie spotkania sprzęt.
Poniżej ramowy plan naszego spotkania:
piątek 17.09
przyjazd i zakwaterowanie
godz. 19.00 - kolacja
godz. 20.00 - nurkowanie nocne połączone z wyławianiem "skarbów" ufundowanych przez naszych miłych sponsorów (jez. Bachotek)
sobota 18.09
godz. 9.00 - śniadanie
godz. 10.00 - wyjazd na nurkowanie połączone z wyławianiem "skarbów" ufundowanych przez naszych miłych sponsorów (jez. Zbiczno)
godz. 14.00 - powrót i obiad
godz. 15.00 - prezentacja sprzętu nurkowego SCUBATECH
godz. 17.00 - wyjazd na nurkowanie połączony z testowaniem sprzętu SCUBATECH (jez. Partęczyny)
godz. 20.00 - powrót i ognisko połączone z integracją
Wszyscy nurkujący będą mieli możliwość potwierdzenia odbytych nurkowań w logbooku przez KDP/CMAS P3 lub instruktorów PADI lub SSI. Każda karta podstemplowana będzie również okolicznościową pieczątką III spotkania FN.
Przypominam również wszystkim tym, którzy chcą nurkować, a nie posiadają kompletnego sprzętu, że jest możliwość wypożyczenia brakującego sprzętu jednak trzeba dużo wcześniej uzgodnić to i zarezerwować telefonicznie lub mailem
(Miłosz Dąbrowski, tel. 0 603 173 049, e-mail: prodive@ol.pl i Igor Bartoszewicz, tel. 0 695 610 145, e-mail: igorba@wp.pl)
Poszukuje transportu z Olsztyna. Czy kto mnie poratuje?
Tomasz Góralski
Wysłany: 20-08-2004, 12:07
Cześć!
Przeglądając powyższy temat natknąłem się na zdjęcia ośrodka w Bachotku /min. placu zabaw/. Moja córka /lat 7/ widząc ujęcie placu zabaw ma pytanie:
..czy ktoś planuje zabranie tam swoich dzieci?
Wysłany: 23-08-2004, 22:50
Tomasz Góralski napisał/a:
Cześć!
Przeglądając powyższy temat natknąłem się na zdjęcia ośrodka w Bachotku /min. placu zabaw/. Moja córka /lat 7/ widząc ujęcie placu zabaw ma pytanie:
..czy ktoś planuje zabranie tam swoich dzieci?
Wysłany: 30-08-2004, 12:52
No to jedziemy na 100% - kaska 2x120 w drodze na konto już - aha i mamy w sumie 3 ale tak naprawdę to 2 (sprzęt!!!) wolne miejsca w aucie z Wawy także jak kogoś poratować transportem to niech pisze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko