Wysłany: 01-01-2013, 23:25 Zakończenie 31.12 i rozpoczęcie sezonu nurkowego 1.01.2013
Jestem ciekawy czy ktoś spędził te dni pod wodą (zanurkował)?
Ja wczoraj nurkowałem w Ras Mohamad. Woda 25C, morze jak jezioro, błekitne niebo.
Ze specjalności - pięć krokodyli - Crocodile fish Rafy - Anemone City, Shark Reef, Jolanda Reef i Satellite Reef.
Drugie nurkowanie - jaskinie Ras Mohhamad. Dwadzieścia dwie minuty w środku. A potem rafy. Czas nurkowania sześćdziesiąt dwie minuty.
1.01.2012 Wypłyneliśmy celowo później bo o 10:50.
To samo: błękit nieba, gładkie morze, pod wodą bajka. Też jaskinki ale raf lokalnych oraz jedna z najpiekniejszych raf lokalnych Sharm El Sheikh Ras Um Sid. Przepiękne gąszcza gorgonii.
Cudowne rozpoczęcie roku.
Napiszcie jak u Was?
Czy ktoś z rodaków nurkował tego dnia w Sharm czy też gdzieś indziej w Egipcie?
Albo po prostu czy nurkował?
Wysłany: 03-01-2013, 06:58 Sharm Słońce i błękitne niebo na Nowy Rok 2012-2013
Włodek K napisał/a:
Bajkowe Nurkowania napisał/a:
Napiszcie jak u Was?
Bajkowo Jasiu opisujesz swoje nurki
A foto tych dziwów masz jakieś?
Witaj tu na nurasie
Nie robię zdjęć pod wodą. Te nad wodą są zrobione przez studentkę (kurs Stress & Rescue).
Link na stronie głównej (w opisie profilu) "Zdjęcia-Nowy Rok w Sharm 2012-13"
Wysłany: 04-01-2013, 07:57 Re: Zakończenie 31.12 i rozpoczęcie sezonu nurkowego 1.01.20
Bajkowe Nurkowania napisał/a:
Jestem ciekawy czy ktoś spędził te dni pod wodą (zanurkował)?
Ja wczoraj nurkowałem w Ras Mohamad. Woda 25C, morze jak jezioro, błekitne niebo.
Ze specjalności - pięć krokodyli - Crocodile fish Rafy - Anemone City, Shark Reef, Jolanda Reef i Satellite Reef.
Drugie nurkowanie - jaskinie Ras Mohhamad. Dwadzieścia dwie minuty w środku. A potem rafy. Czas nurkowania sześćdziesiąt dwie minuty.
1.01.2012 Wypłyneliśmy celowo później bo o 10:50.
To samo: błękit nieba, gładkie morze, pod wodą bajka. Też jaskinki ale raf lokalnych oraz jedna z najpiekniejszych raf lokalnych Sharm El Sheikh Ras Um Sid. Przepiękne gąszcza gorgonii.
Cudowne rozpoczęcie roku.
Komentarz do tych nurkowań tutaj:
http://ksiega.4free.pl/ksiega.php?uid=350496
Ostatnio zmieniony przez Bajkowe Nurkowania 04-01-2013, 08:21, w całości zmieniany 1 raz
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 04-01-2013, 08:16
Paweł napisał/a:
Janek D. wrócił z za światów?
Ale nikt tak ładnie jak ON, nie potrafi opisać, że widział rybę. Ja się cieszę, że wrócił
Ps. Janie a gdzie Twoja Kolina?
Włodek K [Usunięty]
Wysłany: 04-01-2013, 15:53
jacekplacek napisał/a:
Ale nikt tak ładnie jak ON, nie potrafi opisać, że widział rybę. Ja się cieszę, że wrócił
Ja w sumie też się cieszę bo to oznacza że poukładał swoje sprawy tam i zapewne przemyślał sporo od czasu pl.rec.nurkowanie.
A kałolina mam nadzieję że nie wróci już
... jakby Ci to Janie powiedzieć? Wprawdzie na jeziorach mamy lód, ale w sercach nieustający żar do nurkowania No i kochamy życie w tej naszej chłodnej nieco Polsce
Włodek K [Usunięty]
Wysłany: 10-01-2013, 10:03
jacekplacek napisał/a:
... jakby Ci to Janie powiedzieć?
Ale na tym filmiku lód mają co najwyżej w szklankach
Ciekawe czy JD lubi lód w szklance i z czym?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko