Jak się spodoba to na pewno OWD,, chyba ze się utopie
Trudno może masz kogoś kto będzie z braku Ciebie.
PZDR
AkademiaNurkowania napisał/a:
To może odżałuj stówę i pierwsze próby zrób pod okiem fachowca? Powodzenia.
Nie ma co pisać to czysta prowokacja.
PZDR
Ostatnio zmieniony przez pawlos1976 23-03-2013, 18:25, w całości zmieniany 2 razy
KUBAMAT [Usunięty]
Wysłany: 23-03-2013, 18:28
Dziekuje ale zaczynam na basenie i licze na ratownika
Bul-kot [Usunięty]
Wysłany: 23-03-2013, 18:53
KUBAMAT napisał/a:
aczynam na basenie i licze na ratownika
Ratownik robi OWD ?
KUBAMAT [Usunięty]
Wysłany: 23-03-2013, 20:35
Ja rozumie ale czemu taka krytyka .. ja uczyłem syna jezdzic samochodem na placu zanim poszedł na kurs i dziekowal mi ,przynajmniej byl oswojony z altem
Wysłany: 23-03-2013, 21:21
KUBAMAT napisał/a:
Ja rozumie ale czemu taka krytyka
Krytyka bierze się z troski o twoje uszy i nic ponadto . Wiesz co robić jak nagle walnie błona i krew poleci ? Planuj nurki na basenie w takich godzinach abyś mógł otrzymać gdzieś pomoc , a lekarz nie byl akurat na urlopie . Powodzenia- też się uczyłem prawie sam .
O płucach szkoda pisać , bo ich uszkodzenie podobno nie boli
Ostatnio zmieniony przez slawek290 23-03-2013, 21:22, w całości zmieniany 1 raz
To albo marna prowokacja, albo autor tematu jest kompletnym ignorantem.
KUBAMAT [Usunięty]
Wysłany: 26-03-2013, 16:08
Witam problemy nocy poślubnej macie wy jeżeli mi na przywitanie proponujecie ,cytat,,,zrób nam laskę,,Proszę o usuniecie mnie z Forum Nuras mnie bardziej interesuje nurkowanie nisz robienie wam laski .
Nurkowałem w Egipcie Chorwacji na Krymie nurkowały dzieci 10 letnie z rodzicami pierwszy raz w zyciu i nie musiał nikt nikomu laski robic ,, widać ze tu inne zwyczaje
DRZIEKUJA ZA POWITANIE BAWCIE SIE DOBZE
Oj kolego nie potrzebnie się napinasz. Chodzi o stosowanie polskich znaków. Zauważ proszę tą oto subtelną różnicę: "Zrób mi kolego ŁASKĘ" i "Zrób mi kolego LASKE" Niby kreseczka, a jakże odmienne zdanie. Koledze dokładnie o to chodziło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko