Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Witam początkujący
Autor Wiadomość
KUBAMAT
[Usunięty]

Wysłany: 26-03-2013, 17:13   

A co znaczy nie jestem,,,,, P-D ,,,, jakiś skrót nurkowy chce sie od was uczyc poznac skróty ja tez posze bez Ł

Wieśkonur 

Stopień: wystarczający IANTD
Kraj:
Poland

Wysłany: 26-03-2013, 17:19   

"P-D" Mogę się mylić ale jest to chyba skrót od PADI Diver :ping:

Voltek 

Kraj:
Zimbabwe

Wysłany: 26-03-2013, 17:20   

He, he, ha!
KUBAMAT, to nie jest skrót nurkowy, oj nie, ale jeżeli też nie jesteś PD to tylko dobrze o Tobie świadczy ;)

KUBAMAT
[Usunięty]

Wysłany: 26-03-2013, 17:55   

PADI Diver się laski robi ,,to wiem dlaczego chcieliście żeby koło mnie stał ktoś z ,P-D ,
takiej pomocy nie potrzebuje

[ Dodano: 26-03-2013, 17:58 ]
Wiele sie nauczyłem klub niesamowity DRZIEKUJE

Marcin13736
[Usunięty]

Wysłany: 26-03-2013, 19:07   

Kolego, nie wiem na ile masz wiedzę nurkową, ale uwierz mi, że możesz sobie krzywdę zrobić i to już na basenie. Uszkodzenie płuc faktycznie nie boli, a jak już masz krwawą bianę w ustach, to tylko św. Piotr Ci pomoże- nie ma na to lekarstwa i jakoś nie słyszałem, żeby robiono przeszczep płuc. Proponowanie kursu przez kolegów jest w trosce o twoje zdrowie i tylko tak to zrozum. Woda, to nie środowisko do życia dla nas, więc trzeba mieć dla niej pokorę. Zrób jak uważasz, bo to twój wybór. Tylko proszę, nie denerów się już więcej na uszczypliwe komentarze...

Bogdan WEG
[Usunięty]

Wysłany: 27-03-2013, 23:16   

KUBAMAT napisał/a:
Witam problemy nocy poślubnej macie wy jeżeli mi na przywitanie proponujecie ,cytat,,,zrób nam laskę,,Proszę o usuniecie mnie z Forum Nuras mnie bardziej interesuje nurkowanie nisz robienie wam laski .
Nurkowałem w Egipcie Chorwacji na Krymie nurkowały dzieci 10 letnie z rodzicami pierwszy raz w zyciu i nie musiał nikt nikomu laski robic ,, widać ze tu inne zwyczaje
DRZIEKUJA ZA POWITANIE BAWCIE SIE DOBZE

Czy nie obrazisz się jak napiszę, że zachowujesz się jak głupek?

Przychodzisz bez przywitania, zadajesz pytania jakbyś
Był na haju.Jak chcesz się czegoś dowiedzieć, to się postarają trochę i uszanuj ze ludzie muszą poświęcić swój czas żeby ci pomóc .

I to nie jest klub, ale forum. :!!:
Ostatnio zmieniony przez Bogdan WEG 27-03-2013, 23:34, w całości zmieniany 2 razy  

Scaner 

Stopień: instruktor NAUI PSAI
Kraj:
Vatican

Wysłany: 28-03-2013, 00:04   

KUBAMAT napisał/a:
nie musiał nikt nikomu laski robic ,, widać ze tu inne zwyczaje

Witam w internecie, jesteś tu nowy?

koz 

Stopień: TEC-40
Kraj:
Poland

Wysłany: 29-03-2013, 09:42   

nigdy bym nie pomyślał, że akurat w tym dziale takie emocje.. :)

KUBAMAT
[Usunięty]

Wysłany: 10-04-2013, 19:26   

Bogdan WEG do ciebie ,,TY JESTEŚ KRETYNEM SKONCZONYM I NARKOMANEM NA CHAJU ,, przywitałem sie, jak nie masz czasu to po cholerę piszesz głupcze..

[ Dodano: 10-04-2013, 19:28 ]
Pozostałym dziękuję za wsparcie życzliwośc
Ostatnio zmieniony przez KUBAMAT 10-04-2013, 19:31, w całości zmieniany 2 razy  

uzyt 

Stopień: PADI IDC Staff
Kraj:
Poland

Wysłany: 10-04-2013, 19:36   

KUBAMAT napisał/a:
Bogdan WEG do ciebie ,,TY JESTEŚ KRETYNEM SKONCZONYM I NARKOMANEM NA CHAJU ,,

Nie obrażaj się i nie wyzywaj, ale ciekaw jestem w jakim jesteś wieku:)??
Kobietom nie jesteś wiec zapytać mogę:)
I czy przypadkiem w młodości po osiedlu w desie nie latałeś ??

[ Dodano: 10-04-2013, 19:38 ]
Jak dla mnie róbta co chceta:) a po innych wątkach widzę ze zakapowałeś dlaczego tak wszyscy zareagowali wiec spoko:)
A pytanie z ciekawości:)

KUBAMAT
[Usunięty]

Wysłany: 10-04-2013, 19:56   

Odniesieniu do ciebie nie latałem po ośiedlu ,,mógłbyś być moim synem ale bym cie i tak oddał do adopcji

pawlos1976 

Kraj:
Poland

Wysłany: 10-04-2013, 20:00   

KUBAMAT napisał/a:
Odniesieniu do ciebie nie latałem po ośiedlu ,,mógłbyś być moim synem ale bym cie i tak oddał do adopcji

Witam to wedle twoich słów masz najmniej 57 lat, ale ze słownictwa i skrótów które używasz nie wydaję się.
PZDR
Ostatnio zmieniony przez pawlos1976 10-04-2013, 20:06, w całości zmieniany 1 raz  

KUBAMAT
[Usunięty]

Wysłany: 10-04-2013, 20:06   

Dzięki poczułem sie młodszy ,,jeszcze raz dzięki za komplement jeszcze nie mam 57 ale 22 chciałbym mieć..

[ Dodano: 10-04-2013, 20:08 ]
ale zacząłem wcześnie

Voltek 

Kraj:
Zimbabwe

Wysłany: 10-04-2013, 20:29   

KUBAMAT, wyluzuj, każdemu może trafić się gafa, trochę dystansu wszystkim dobrze zrobi, mi, Tobie i całej reszcie ;-)

pawlos1976 

Kraj:
Poland

Wysłany: 10-04-2013, 20:35   

KUBAMAT napisał/a:
Dzięki poczułem sie młodszy ,,jeszcze raz dzięki za komplement jeszcze nie mam 57 ale 22 chciałbym mieć..

ale zacząłem wcześnie

Musiałeś bardzo wcześnie bo Bogdan WEG ma 39 to jak mógłbyć twoim synem to ciekawe jak wcześnie staleś się tatusiem 13 to minimum to masz 52 latka.
PZDR

lozerka 

Kraj:
Poland

Wysłany: 10-04-2013, 20:53   

na nieszczęście gówniarzem można być niezależnie od wieku, niektórzy z tego nigdy nie wyrastają...

uzyt 

Stopień: PADI IDC Staff
Kraj:
Poland

Wysłany: 10-04-2013, 21:29   

pawlos1976 napisał/a:
KUBAMAT napisał/a:

ale zacząłem wcześnie

Musiałeś bardzo wcześnie bo Bogdan WEG ma 39 to jak mógłbyć twoim synem to ciekawe jak wcześnie staleś się tatusiem 13 to minimum to masz 52 latka.
PZDR

Mam wrażenie że chodziło o mnie :)
wiec liczę 24+ok 17 skoro wczas zaczęto to koło 41 hmm
ze słownictwa dużo młodszy :) 17-20lat ;)

Ale ja uciekam z tej dyskusji zachowam się dojrzale i mówię PAS :)

KUBAMAT
[Usunięty]

Wysłany: 10-04-2013, 21:58   

Powiem tak ... na tym forum KRULUJE kilka osób które myśli ze są mądrzejsi od ?????, nie wiem skad tu sie bierze tyle zarozumiałości ,czy w Polsce nurkowanie to sport dla snobów ,jak ktos wyda około10 tys na sprzęt to już elita Panowie troszkę pokory

TYMOTEUSZ 

Kraj:
Antigu and Barbuda

Wysłany: 10-04-2013, 22:13   

Może zamiast do nurkowania kolego usiadłbyś do słownika ortograficznego?

Nie poniżaj się już więcej i nic nie pisz KRULU

pawlos1976 

Kraj:
Poland

Wysłany: 11-04-2013, 07:46   

KUBAMAT napisał/a:
Powiem tak ... na tym forum KRULUJE kilka osób które myśli ze są mądrzejsi od ?????, nie wiem skad tu sie bierze tyle zarozumiałości ,czy w Polsce nurkowanie to sport dla snobów ,jak ktos wyda około10 tys na sprzęt to już elita Panowie troszkę pokory

Właśnie troszkę pokory to nie ja napisałem że.
"WITAM ,,mam sprzęt zaczynam nurkować bezpiecznie ,jak mi się spodoba zrobię podstawowe owd:
To nie jest sport dla snobów ( ale szczerze za 10 tys to sprzęt podstawowy kupisz bez szaleństw, jak będziesz chciał się rozwijać to jeszcze 20 dołożysz) ale nie jest tez bezpieczny musisz znać kilka zasad bez których masz wysokie ryzyko śmiertelności, a wszystkiego nauczysz się tylko na kursie, a nie czytając forum i mądrzyć się co to nie ja. Nikt tu ci nie życzy źle ale zrozum że woda to żywioł woda nie jest czymś naturalnym dla człowieka. Bo bezpiecznie nurkować to nie jest tak łatwo jak Ci się wydaje.
Może nie powinienem tego tu załączać ale kolega mi to podesłał film z 2000 roku ktoś myślał że umie nurkować niestety źle się skończyło. Smutne ale prawdziwe.

http://www.sadistic.pl/ut...ia-vt189409.htm

PZDR
Ostatnio zmieniony przez pawlos1976 11-04-2013, 08:49, w całości zmieniany 1 raz  

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu