Wysłany: 13-05-2013, 19:05 aaaaby sie przywitac :))))
o zesz... nie zeby sie tam zaraz witac... tak tylko se chcialem popatrzec jak ta moja rybia mordka bedzie sie prezentowac na foroomianej stronce jak zaczne pisac bardzo madre posty
no dobra, zartowalem... witajcie!
tt
[ Dodano: 13-05-2013, 19:13 ]
ups to nie autopromocja, tylko mordka mi sie nie pokazala pewnie z powodu wlasnej glupoty i zaburzeniom czytania ze zrozumieniem - wiec 2-gi i ostatni raz probuje zobaczyc te rybia mordke, a przy okazji jeszcze raz sie przywitac
Wysłany: 13-05-2013, 23:35 byly powitania sa podziekowania :)
hej! serdeczne podziekowania za powitania
to najkulturalniejsze forum jakie mi sie trafilo, minelo ze 3 godziny i zadnego "re" glupszego od postu otwarcia... ale wiadomo... azot... zartowalem dzieki za mile przyjecie!
No i wreszcie ta wredna rybia morda mi sie wgrala co jej moje zolte pletwy nie pasuja - szczerze mowiac juz kupilem se nowe... z butamy...
ale powiem Wam jednak, jako nowym przyjaciolom, w sekrecie, ta morda nie jest prawdziwa! to rekawiczka! naprawde!
ale tak na marginesie animuje ja sam Manta Man - Keller Laros, pewnie niektorym z Was znany ze slawnej akcji z butlonosem, ktora w odroznieniu od tej rekawiczki podobno wydarzyla sie naprawde - kto nie widzal:
http://www.youtube.com/watch?v=2gvgkHSyKFE
a witajcie witajcie, czyzby rzeczywiscie Wszyscy tu byli??? no to kiedy wyskakujemy na szisze do MA???
Przy okazji, skoro o podziekowania rowniez tu sie pisac powinno, to stwierdzam, ze to forum naprawde dziala, polecil mi je Junior - publiczne dzieki! wpisalem sie tu z powodu poszukiwania kontaktu na Malte i jeszcze nie ostygl tusz na poscie z prosba - dobra wrozka juz mi podeslala kontakt na priva - publiczne dzieki 2!
pozdro'tt
Bul-kot [Usunięty]
Wysłany: 14-05-2013, 22:49
Witaj
Przywitanie Twoje przypomina mi ogłoszenie tyle tego "aaa" wpisałeś
tete napisał/a:
no to kiedy wyskakujemy na szisze do MA
Po sziszy zgaga ( ale nie teściowa) mnie póltora dnia paliła...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko