Wysłany: 20-09-2004, 09:28
Ja również pragnę podziękować tym, którzy pomogli mi w organizacji tego spotkania. Szczególne podziękowania należą się dla Pitt_M za wyszukanie i wskazanie miejsca spotkania oraz czynny udział w organizacji, kierownikowi Stanicy Wodnej PTTK w Bachotku za wyrozumiałość, cierpliwość i pomoc w kwaterowaniu uczestników, szefowej kuchni za wspaniałe jedzonko (głównie to na ognisku, a przede wszytkim smalec). Dziękuję również ocn za pomoc w sprawnym przeprowadzeniu i zabezpieczeniu nurkowań.
Dziękuję wszystkim sponsorom: wydawnictwu magazynu WIELKI BŁĘKIT, wydawnictwu magazynu NITROX, firmie SCUBATECH, DIVE-TREK, COLONA Divers, Olsztyńskie Centrum Nurkowania, Oceanxplorers, PPHU "Sportex", Oceania, oraz innym których pominąłem, a ufundowali nagrody. Szczególnie dziękuję tym którzy oprócz ufundowania nagród uczestniczyli w naszym spotkaniu.
Dziękuję Tomkowi Stopyrze za możliwość przetestowania przez uczestników III spotkania FN najnowszego sprzętu firmy SCUBATECH, oraz wszystkim uczestnikom za przybycie.
Mania napisał/a:
Kuba - obiecalam ze nastepnym razem bede cichutka jak myszka.....
Dziekujemy organizatorom, pomocnikom organizatorow, sponsorom, obsludze, zabezpieczajacym, dajacym jesc i pic oraz wszystkim, z ktorymi mozna bylo gadac, nurkowac i wchlaniac wszystko co bylo do wchlonienia.
Ania i Tomek oraz mikroKuba
P.S.1
specjalne podziekowania dla wspanialych opiekunek naszego szkodnika.
P.S.2
a Manie to bylo slychac w Brodnicy (doniosla poranna prasa)
Wysłany: 20-09-2004, 10:27
Wielkie dzieki dal organizatorow - bylo SUPER!
Niestety nie moge teraz wiecej napisac - ale nadrobie to w tym tygodniu
i podziele sie paroma przemysleniami.
nie wiem juz co dodac, poprzednicy wszystko juz powiedzieli na temat zlotu, moge sie tylko dolaczyc swoje podziekowania wszystkim organizatorom, no i thx za mila atmosfere dla tych z ktorymi bylismy przy ognisku.
To wypada w okolicach Łodzi, a jest tam jakaś woda????????
w "okolicy" jest jeszcze Biale (niedaleko Plocka). jest glebokosc (ja tam bylem na 30, ale jest glebiej), te legendy o podwojnym dnie...
tyle, ze widocznosc to tam byla slabiutka
Witam wszystkich
Niestety nie moglem byc na zlocie czego bardzo zaluje ale nie pozwolily mi na to problemy finansowo-sercowe
Jezeli chodzi o to jez.Biale to widocznosc z tego co pamietam pod koniec lipca byla calkiem calkiem a na nocnym to rewelacja tylko niestety nie widzialem tam w poblizu zadnego osrodka wyp. ale jest pole namiotowe a pod woda platworma i polonez
Ja rowniez chcialem podziekowac za fantastyczny weekend. Poznac Was w realu to bylo niesamowite przezycie. Do tej pory rzadko udzielalem sie na forum ale obiecuje ze bede czesciej... Jeszcze raz wielkie dzieki i zycze nam wszystkim, abysmy sie czesciej spotykali na wspolnych nurach ...
PS: Mania ognisko bez twojego krzyku, nie byloby takie niepowtarzalne:)
PS2: Zyga, Jacek mam nadzieje ze Heweliusz wypali:)
Wysłany: 20-09-2004, 12:42
Hej,
Oceanxplorers także się dołącza z gratulacjami za profesjonalną organizacje Zjazdu.........tylko ta widocznośc pod wodą ..........
Z niecierpliwością czekamy i oferujemy swój udział-patronat nad następnymi takimi zlotami.
Jednoczesnie chcieliśmy oficjalnie oświadczyć, że ten garniec ze szmalcem to nie my.
pzdr
Czarek
Tiooo [Usunięty]
Wysłany: 20-09-2004, 13:05
wrzućcie gdzies zdjęcia na serwer ze zlotu FN, żebym mógł coś pooglądać
Zlot byl super - podziekowania ode mnie i Arcadii dla organizatorow! Milo bylo zobaczyc ponownie "stare" twarze i "nowe" nicki.
Nastepny Zlot FN obowiazkowy!
Z tego wszystkie zapomnielismy przywitac Mariusza na forum. Fajnie, ze byles na zjezdzie i mam nadzieje, ze bedziesz tez stalym czytelnikiem i "pisaczem" na forum nuras.
Mania
PS. Independent doubles sa cool!!!!!
Wysłany: 20-09-2004, 16:32
Niniejszym chcialem napisac, ze, jakem Misteres, jesli uda mi sie wstrzelic w nastepny zlot funduje trzylitrowego whiky'acza dla najzalosniejszego wyjca ogniskowego.
Macie kilka miesiecy do cwiczen.
----------------------------------------------
Wysłany: 20-09-2004, 18:18
Co Ty ?? Nie rob ludzia zludzen, ze wygraja...Mania jest bezkonkurencyjna...Taka mala osoba (Maniu mam nadzieje ze mi wybaczysz... ), a taka w niej sila drzemie...
Wysłany: 20-09-2004, 18:41
Slowo sie rzeklo
Ale uprzedzam, ze nie zamierzam oddac takiego dobra bez walki
I niech wygra najlepszy (-sza ?)
Mariusz Ignatowicz [Usunięty]
Wysłany: 20-09-2004, 20:31
Mania napisał/a:
mam nadzieje, ze bedziesz tez stalym czytelnikiem i "pisaczem" na forum nuras.
Czytelnikiem, i to dość namiętnym, jestem od dość dawna.
A pisaczem... Cóż, na wiele tematów wypowiadać się po prostu nie mogę, choć - przyznaję - ręka czasem aż świerzbi, oj, świerzbi bardzo
Mania napisał/a:
Independent doubles sa cool!!!!!
Tylko że w perspektywie czterech lat oznacza to dla mnie quadrowanie (quadruplowanie?) sprzętu, a nie dublowanie
Wysłany: 21-09-2004, 12:33
Żegnając się z Adminami - mówiłem , że było super . Bo było .
Niniejszym Macie to na piśmie - wraz z dużymi ukłonami i podziękowaniami za nakłady pracy i czasu . Żeby to docenić trzeba samemu coś zorganizować , o czym nie zawsze pamiętają oceniacze i krytycy . Tych ostatnich mamy w ..... i niech żyje Kubuś Puchatek .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko