Wysłany: 17-07-2011, 10:18 Szukam partnera nurkowego z trojmiasta badz okolic
Witam! Nazywam sie Śmiejkowski Marcin. Moj stopien to aowd i jak narazie caly czas 10 nurkow . Mam 1 kolege nurka, jednak caly czas czasowo nie mozemy sie zgadac. Narazie pracuje w systemie zmianowym 2dni praca i 2 dni wolne, wiec przynajmniej 1 raz w tygodniu moglbym zanurkowac. Szukam kogos kto mieszka w trojmiescie badz okolic, bo sam jestem z Gdyni. Wiadomo nurkiem jestem poczatkujacym, wiec na poczatku chcialbym wykonywac nurki takie rekreacyjno-cwiczebne np. na jeziorach takich jak bieszkowice(male,duze-zawiat) badz klodno oraz pobliskie. Jezeli znalazby sie ktos bardziej doswiadczony to chetnie bym z taka osoba wybral sie na jakies wraki - no chyba ze dostepnosc do wraku bylaby bardzo latwa, a on by nie lezal na glebokosci przekraczajacej powiedzmy tych 10 metrow wtedy moglbym poplynac z osoba o podobnym doswiadczeniu jak moje. Chetnie bym zanurkowal tez w ZARNOWCU badz na TORPEDOWNI Pozdrawiam!!
Ps. Kto bylby chetny i mial jakies info dotyczace splywu rzeka piasnica? Chodzi o snorkeling i od ktorego miejsca zaczac ?
Ostatnio zmieniony przez Pieluch78 17-07-2011, 10:24, w całości zmieniany 1 raz
Witam.
Jak w temacie, nie chciałem zaczynać nowego ponieważ nie chciałem żeby był to potencjalny SPAM
17-18 sierpień znalazłby się ktoś chętny na bieszkowice, lub tutejsze te BLIŻSZE rejony?
Okolice Jastarnia Hel mi narazie odpadają. Coś płytkiego tak ok 10m pod wodę, żeby się rozpływać, czysta rekreacja z relaksem dla świeżaka ;-P
PS. jeszcze nikogo nie poznałem osobiście z tego forum
Teraz w nadchodzący weekend przepadła mi 1 okazja z powodów $....
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez partyzant9 06-08-2013, 15:37, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko