Po dłuższym zaczytywaniu się w najgłębsze czeliści forum uznałem, że najwyższy czas wyjść z ukrycia.
Kilka słów o mnie ... pochodzę z Gliwic i na co dzień zajmuję się tworzeniem oprogramowania.
Nurkowaniem zaraziłem się zapewne jak wielu podczas intro w egiptowie. W lipcu bieżącego roku w końcu zdecydowałem się (razem z moją lepszą połówką) na kurs - padło na CMAS tak więc P1 i nocny.
Muszę przyznać, że świadomość nurkowania w ciemnych i zimnych polskich nurkowiskach przed samym kursem trochę mnie przerażała, szczególnie w porównaniu do ciepłego egiptowa ale po pierwszym nurku na 12m na Pławniowicach (zbiornik koło Gliwic) w 4 stopniowej wodzie totalnie przestawiły mi się bieguny i "polskie warunki" zauroczyły mnie na maxa
Ćwiczenie idealnej pływalności, przerabianie zachowań w sytuacjach awaryjnych i zwiedzanie ciemnego dna z latarką > rybki na rafie
Póki co to by było na tyle ... zapewne niedługo będę męczył bardziej doświadczonych kolegów i koleżanki pytaniami w stylu co wybrać
Hejka powitac kolege rekin na odkurzaczu jest niezły
Męcz śmiało co będziemy wiedziec to powiemy.
A jak się tak zauroczyłeś polskumi zimnymi to zapraszam z nami na nury
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko